Box Office Türkiye: Görümce açılışını zirvede yaptı

7.668 Gösterim
5 Aralık 2016 17:20
Box Office Türkiye: Görümce açılışını zirvede yaptı

Gupse Özay'ın senaryosuna imza attığı Görümce, açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde yaptı.


Gupse Özay'ın senaryosuna imza atıp başrolünde yer aldığı Görümce, ilk hafta sonunda 353.620 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'ye zirveden giriş yaptı. Görümce elde ettiği bu açılış rakamı ile, BKM'nin bu yıl en iyi açılış yapan filmi olurken, yerli filmler arasında yılın en iyi açılış yapan beşinci filmi oldu.

 

Vizyondaki ikinci hafta sonunu yaşayan Çakallarla Dans 4, 208.543 biletli seyirciyle listenin ikinci sırasında yer alırken, on günde toplamda 828.522 seyirciye ulaşmış oldu. 

Gişe anlamında yılın sürprizi olarak addedilebilecek Dağ 2, istikrarlı performansından taviz vermeyerek toplamda 2 milyon barajını aşmayı başardı. Film, bu hafta içerisinde 2016 yılının en çok seyredilen filmi unvanına ulaşıp, yılı da bu unvanla kapatacak.

 

Özcan Deniz'in Nurgül Yeşilçay ile yeniden buluştuğu filmi İkinci Şans, üçüncü hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer alırken, haftanın yeni filmlerinden Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları Box Office Türkiye'ye beşinci sıradan giriş yapmış oldu.

02-04 Aralık 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.