Box Office Türkiye: Gişede lider değişmedi

4.120 Gösterim
5 Haziran 2017 17:45
Box Office Türkiye: Gişede lider değişmedi

Bir önceki hafta sonunda yılın en iyi açılışlarından birine imza atan Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), ikinci hafta sonunda da gişe liderliğini korudu. Haftanın merakla beklenen filmi Wonder Woman ise listeye ikinci sıradan giriş yaptı.


Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, ABD dışındaki başarılı gişe performansını ülkemizde de sürdürüyor. On gün içerisinde dünya genelinde $500 milyon hasılatı geride bırakan ünlü serinin beşinci filmi, Türkiye'de ise aynı sürede 770.251 seyirciye ulaşmayı başardı ve vizyondaki ikinci hafta sonunu da Box Office Türkiye'nin zirvesinde kapattı.

ABD'deki $100,5 milyonluk açılışıyla kadınların yönettiği filmler içerisinde en iyi açılış hasılatına sahip olan Wonder Woman, Türkiye'de vizyondaki ilk üç gününde 113.442 biletli seyirci tarafından izlendi. DC evrenindeki filmlerin trendine bakılırsa Wonder Woman, ülkemizde toplamda dört yüz bini aşıp beş yüz bin seyirci sayısını zorlayabilir.

 

Haftanın bir diğer yeni filmi Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film (Captain Underpants: The First Epic Movie) açılışını 42.391 seyirciyle gerçekleştirerek listenin üçüncü sırasında yer alırken, vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan 4N1K Box Office Türkiye'de dördüncü sıradan yer buldu. Vizyonun yenilerinden Sahil Güvenlik (Baywatch) ise açılışını ancak beşinci sıradan gerçekleştirebildi.

02 - 04 Haziran 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.