Box Office Türkiye: Gişede lider değişmedi

3.753 Gösterim
24 Nisan 2017 16:30
Box Office Türkiye: Gişede lider değişmedi

Hızlı ve Öfkeli 8, ikinci hafta sonunda Box Office Türkiye'deki liderliğini korumayı başardı.


Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious), dünya genelindeki başarılı gişe performansını ülkemizde de sürdürmeye devam ediyor. Açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştiren yapım, ikinci hafta sonunda 399.346 biletli seyirci tarafından izlenerek gişe liderliğini sürdürdü. Böylelikle film, Türkiye'de on bir günde toplam 1.726.624 seyirciye ulaşmış oldu.

2017 yılı içerisinde toplam 30 milyon seyirci barajının aşıldığı hafta sonunda (2016 yılında aynı dönemde 24 milyon seyirciye ulaşılmıştı), vizyonun yenilerinden Kolonya Cumhuriyeti açılışını Box Office Türkiye'nin ikinci sırasında gerçekleştirdi. Vizyondaki ilk üç gününde 208.021 seyirci tarafından izlenen Kolonya Cumhuriyeti, böylelikle tüm zamanların en iyi Nisan ayı açılışını gerçekleştiren yerli filmi oldu.

 

İnteraktif animasyon filmi Maşa ile Koca Ayı, 125.833 seyirciyle hafta sonunun en iyi açılış yapan ikinci filmi olarak listenin üçüncü sırasında yer aldı. Box Office Türkiye'nin dördüncü ve beşinci sıralarında da animasyonlar vardı. Şirinler: Kayıp Köy, üçüncü hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer alırken, Patron Bebek kendine beşinci sıradan yer buldu.

21-23 Nisan 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.