Box Office Türkiye: Dune, 100 binin üzerinde seyirciyle gişenin yeni lideri!

3.556 Gösterim
25 Ekim 2021 09:39
Box Office Türkiye: Dune, 100 binin üzerinde seyirciyle gişenin yeni lideri!

Geride bıraktığımız hafta sonunda seyirciyle buluşan Dune, gösterimdeki ilk üç gününde 100 bini aşkın seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu.


Warner Bros. Türkiye'nin ilettiği hafta sonu raporuna göre, yılın en merak edilen filmlerinden Dune: Çöl Gezegeni (Dune), gösterimdeki ilk üç gününde 102 bin 318 seyirci tarafından izlendi ve tamamı gün sonunda netleşecek olan Box Office Türkiye hafta sonu listesinin birinci sırasında yer almayı garantiledi. Dune böylelikle Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage) ve Hızlı ve Öfkeli 9 (F9: The Fast Saga)'un ardında, pandemi döneminin en iyi üçüncü açılışını gerçekleştirmiş oldu.

 

Pandemi rekorlarından söz edilmişken; bir önceki hafta sonunda 186 bin aşkın seyirciyle açılışını gerçekleştirip bu anlamda pandemi rekorunu kıran Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), ikinci hafta sonunda 90 bin 491 seyirci tarafından izlenerek zirveyi yakından takip etti. Film, vizyondaki ilk on gününde toplam 350 bin seyirci baremini geride bırakmış oldu.

(*) 22-24 Ekim 2021 hafta sonu listesi, tüm dağıtımcı raporları iletildiğinde tamamlanacaktır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.