Box Office Türkiye: Dağ 2 yeniden gişenin zirvesinde!

114.159 Gösterim
2 Ocak 2017 18:50
Box Office Türkiye: Dağ 2 yeniden gişenin zirvesinde!

Dağ 2 şaşırtmaya devam ediyor. 2016'nın en çok seyirci çeken filmi, 2017'nin ilk hafta sonunda yeniden Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşmeyi başardı.


2016'nın en çok izlenen filmi, yeni yıla da zirvedi girdi. Geçen yıla damga vurmayı başaran Dağ 2, vizyondaki dokuzuncu hafta sonunda yeniden Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti. Sadece bu durum bile Dağ 2'nin görkemli gişe performansını özetliyor. Zira film, yerli gişe yapımlarının vizyonda olduğu bir dönemde, tam altı hafta aradan sonra gişe liderliğini geri almayı başardı; bu sık rastlanan bir durum değil. Dağ 2 ayrıca bu hafta içerisinde 3 milyon seyirci baremini de geçmiş olacak.

Her yılın ilk hafta sonları baz alındığında son beş yılın en düşük rakamıyla karşı karşıya olduğumuz hafta sonunda Box Office Türkiye ikincisi ise vizyonun yeni yapımlarından Çin Seddi (The Great Wall) oldu. Çin'de 15 günde $120 milyon hasılat elde eden film, Türkiye'de de ilk hafta sonunda 101.872 biletli seyirci tarafından izlendi.

 

Listenin üçüncü sırasında Murat Boz'lu Dönerse Senindir yer alırken, beşinci hafta sonundaki Görümce kendine dördüncü sıradan yer buldu. Geçen yılın son hafta sonunu zirvede geçiren video oyun uyarlaması Assassin's Creed ise ikinci hafta sonunda beşinci sırada yer aldı. 2016 yılının en iyi filmlerinden biri olan Aşıklar Şehri (La La Land) ise 22.506 biletli seyirciyle yedinci sıradan açılışını yaptı.

30 Aralık 2016 - 01 Ocak 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.