Box Office Türkiye: Cingöz Recai, ikinci hafta sonunda gişe liderliğini korudu

15.096 Gösterim
23 Ekim 2017 18:15
Box Office Türkiye: Cingöz Recai, ikinci hafta sonunda gişe liderliğini korudu

Onur Ünlü'nün yönettiği Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, vizyondaki ikinci hafta sonunda da gişe liderliğini bırakmadı.


Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü, gösterimdeki ikinci hafta sonunda 102.503 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye liderliğini sürdürdü. Film böylelikle, on günde 500 bin seyirci barajını da aşmış oldu.

Box Office Türkiye hafta sonu listesinde Cingöz Recai'nin ardından ise vizyonun yeni filmleri sıralandı. Aytaç Ağırlar'ın yönettiği Bölük filmi ilk hafta sonunda 86.298 seyirci tarafından izlenerek listede ikinci sırada yer alırken, Doğa Can Anafarta'nın yönettiği Damat Takımı 79.505 seyirciyle açılışını gerçekleştirerek hafta sonunu üçüncü sırada kapattı.

 

Gerard Butler'ın başrolünde yer aldığı Uzaydan Gelen Fırtına (Geostorm), listeye dördüncü sıradan giriş yaparken, Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı İlk Öpücük açılışını 50.574 seyirciyle gerçekleştirdi.

 

Geçtiğimiz günlerde filminin tanıtımı için Türkiye'ye gelen Aamir Khan'ın başrolünde yer aldığı Süperstar ise salon başına ortalama seyirci alanında hafta sonunun üçüncü filmi olarak açılışını 46.508 seyirciyle gerçekleştirdi.

20 - 22 Ekim 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.