Box Office Türkiye: Can Dostlar, yaklaşık 192 bin seyirciyle gişenin birinci sırasına yerleşti

4.562 Gösterim
21 Ocak 2019 18:20
Box Office Türkiye: Can Dostlar, yaklaşık 192 bin seyirciyle gişenin birinci sırasına yerleşti

BKM yapımı Can Dostlar, açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştirdi.


Bizim Köyün Şarkısı yönetmeni Tuğçe Soysop ve genç oyuncu kadrosunun yeni filmi Can Dostlar, açılış hafta sonunda 191.726 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu. Filmin toplam seyirci sayısıyla ilgili tahminde bulunmak için bu hafta içi ve ikinci hafta sonu performanslarını görmek gerekiyor fakat an itibarıyla bir milyon seyirci baremi Can Dostlar adına ulaşılabilir bir hedef gibi duruyor.

 

Nasıl bir açılış yapacağı merak edilen filmlerden Çiçero ise ilk hafta sonunda yapımcısının önceki filmleri Ayla ve Müslüm'ün hayli uzağında kaldı. 160.382 seyirciyle açılışını gerçekleştiren yapım, bahsi geçen filmlerin yakaladığı "kulaktan kulağa yayılma" rüzgarını da yakalamış gibi durmuyor. Dolayısıyla filmin bir milyon seyirci barajının üzerine çıkması şimdilik sürpriz olarak nitelendirilebilir.

 

Vizyondaki yedinci hafta sonunda olmasına rağmen 124.761 seyirciyi salonlara çekmeyi başaran Bizim İçin Şampiyon, listenin üçüncü sırasında yer alırken, okulların tatile girmesiyle ikinci hafta sonunda açılışının üzerine koyan Ralph ve İnternet - Oyunbozan Ralph 2 (Ralph Breaks the Internet), 119.877 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. 91.258 seyirciyle açılışını gerçekleştiren Borç Harç ise Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

18 - 20 Ocak 2019 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.