Box Office Türkiye: Çakallarla Dans 4 gişenin yeni lideri!

5.813 Gösterim
28 Kasım 2016 17:05
Box Office Türkiye: Çakallarla Dans 4 gişenin yeni lideri!

Çakallarla Dans serisinin yeni filmi Çakallarla Dans 4, ilk üç gününde 415.343 biletli seyirci tarafından izlenerek yılın en iyi beşinci açılışına imza attı ve Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti.


Murat Şeker'in yönettiği Çakallarla Dans 4, vizyondaki ilk üç gününde sadece serinin en iyi açılışını değil, yılın en iyi açılışlarından birini gerçekleştirdi. İlk hafta sonunda 415.343 biletli seyirci tarafından izlenen film, genelde yılın beşinci en iyi açılışına imza atarken, yerli filmler arasında ise üçüncü en iyi açılışı gerçekleştirmiş oldu. Serinin gişe performanslarını ve bu açılışı göz önüne aldığımızda dördüncü film toplamda 1,7 - 1,8 milyon seyirci baremine ulaşabilecek gibi gözüküyor.

Son üç haftanın öne çıkan filmi Dağ 2, Box Office Türkiye'de ikinci sıraya gerilese de muazzam gişe performansına devam ediyor. Dördüncü hafta sonunda bile ilk üç performansını aşmayı başaran film, toplamda 2 milyon seyirciyi kolaylıkla aşacak gibi duruyor. Yılın en çok bilet kesilen altıncı hafta sonunda İkinci Şans elde ettiği seyirci rakamıyla listenin üçüncü sırasında yer alırken, Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? kendine dördüncü sıradan yer buldu. Listenin beşinci sırasında yer alan yapım ise geçen hafta bir milyon barajını geçen Ekşi Elmalar oldu.

25-27 Kasım 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.