Box Office Türkiye: Bizim Köyün Şarkısı, 165 bin seyirciyle açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştirdi

4.083 Gösterim
2 Nisan 2018 18:15
Box Office Türkiye: Bizim Köyün Şarkısı, 165 bin seyirciyle açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştirdi

BKM yapımı Bizim Köyün Şarkısı, açılışını 165 bin seyirciyle gerçekleştirerek Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti.


Tuğçe Soysop'un yönetmenliğini üstlendiği Bizim Köyün Şarkısı, vizyondaki ilk hafta sonunda 165.022 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'ye zirveden giriş yaptı. Serra Yılmaz'ın yönettiği Cebimdeki Yabancı, yine bir BKM yapımı olan Dedemin Fişi'nden beri bir kadın sinemacının elinden çıkıp Box Office Türkiye hafta sonu listesinde zirveye yerleşen ilk yapım olmuştu. Soysop'un yönettiği Bizim Köyün Şarkısı da bu anlamda bir ikinci örnek olmuş oldu.

 

Son dört haftanın gişe lideri Ailecek Şaşkınız, vizyondaki beşinci hafta sonunda 157.279 seyirci tarafından izlenerek listede ikinci sırada yer aldı. Film böylelikle 3 milyon seyirci baremini de geride bırakarak toplamda 3.111.972 seyirci sayısına ulaşmış oldu.

 

Steven Spielberg'in yönettiği haftanın bir diğer yeni filmi Başlat Ready Player One ise 52.516 seyirciyle üçüncü sırada açılışını gerçekleştirdi. Tıpkı ABD'de olduğu gibi filmin bu açılış performansı, Spielberg'in son on yıl içerisinde en iyi açılış yapan filmi olma unvanına takbül ediyor.

Kaybedenler Kulübü Yolda, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 50.707 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'de dördüncü sırada yer alırken, Pasifik Savaşı: İsyan 42.139 seyirciyle listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Hafta sonunun merakla beklenen bir diğer yapımı ise Tolga Karaçelik'in Sundance'ten ödülle dönen filmi Kelebekler idi. 18.429 seyirciyle açlışını gerçekleştiren film, Box Office Türkiye ilk onda yer alan filmler arasında ilk iki sıradaki Bizim Köyün Şarkısı ve Ailecek Şaşkınız'dan sonra en iyi salon başına seyirci ortalamasına sahip film oldu.

30 Mart - 01 Nisan 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.