Box Office Türkiye: Aykut Enişte 2, pandemi döneminin en iyi açılışına imza attı

5.593 Gösterim
6 Aralık 2021 18:25
Box Office Türkiye: Aykut Enişte 2, pandemi döneminin en iyi açılışına imza attı

Aykut Enişte 2, gösterimdeki ilk üç gününde 186 bin 898 seyirci tarafından izlendi ve pandeminin başlangıcından bu yana en iyi açılış performansına imza atan yapım oldu.


Yakın dönemin sevilen komedi filmlerinden BKM yapımı Aykut Enişte'nin devam filmi Aykut Enişte 2, açılışını rekorla yaptı. 67 bin 307 seyirciyle açılış yapan ilk filmin bu performansının yaklaşık 3 katı bir seviye olan 186 bin 898 seyirciyle vizyona giriş yapan Aykut Enişte 2, pandeminin başlangıcından bu yana geçen takribi 21 aylık dönemin en iyi açılış performansına imza atmış oldu. Bu anlamda rekor, ekim ayında gösterime giren Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage) aitti.

 

Toplamda yaklaşık 400 bin sinemaseverin salonlardaki yerini aldığı hafta sonunda, Enkanto: Sihirli Dünya (Encanto) ikinci hafta sonunda 54 bin 818 seyirciyle ikinci sırada yer alırken, haftanın yeni filmlerinden Resident Evil: Raccoon Şehri (Resident Evil: Welcome to Raccoon City) açılışını 24 bin 984 seyirciyle üçüncü sırada gerçekleştirdi. Jason Statham ve Guy Ritchie'yi yeniden bir araya getiren İntikam Vakti (Wrath of Man), ikinci hafta sonunda 20 bin 74 seyirciyle dördüncü sırada kendine yer bulurken, haftanın bir diğer yeni filmi Clifford Büyük Kırmızı Köpek (Clifford the Big Red Dog) ise 20 bin 41 seyirciyle Box Office Türkiye hafta sonu listesinin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

03-05 Aralık 2021 hafta sonunun seyirci sayılarının detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.