Box Office Türkiye: Ay Lav Yu Tuu, gişe liderliğini devraldı

6.606 Gösterim
25 Eylül 2017 17:30
Box Office Türkiye: Ay Lav Yu Tuu, gişe liderliğini devraldı

Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Ay Lav Yu Tuu, ilk hafta sonunda 130.664 seyirci tarafından izlenerek gişenin zirvesine yerleşti.


Sermiyan Midyat'ın yönettiği Ay Lav Yu, 2010 yılında gösterime girmiş, vizyon macerasını bitirdiğinde bile kulaktan kulağa yayılarak önemli bir izleyici kitlesi elde etmişti. İlk filmden yaklaşık yedi yıl sonra gösterime giren Ay Lav Yu Tuu ise, vizyondaki ilk üç gününde 130.664 biletli seyirci tarafından izlenerek açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde gerçekleştirdi.

Hafta sonunda gişenin ikinci sırasında da bir devam filmi yer aldı. 2014 yapımı Kingsman: Gizli Servis'in devamı Kingsman: Altın Çember, Türkiye'de açılışını 71.941 seyirciyle gerçekleştirdi. Stephen King'in eserinden uyarlanan ve tüm dünyada önemli gişe başarıları elde eden korku filmi It, 63.541 seyirci tarafından izlenerek hafta sonunu üçüncü sırada kapatırken, bir milyon seyirci baremine giderek yaklaşan Çılgın Hırsız 3 listenin dördüncü sırasında yer aldı. Yılın sükse yaratan korku filmlerinden Siccin 4 ise gösterimdeki dördüncü hafta sonunu Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında kapattı.

22 - 24 Eylül 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.