Box Office Türkiye: Ata Demirer'li Olanlar Oldu gişede liderliğini korudu

10.235 Gösterim
30 Ocak 2017 18:30
Box Office Türkiye: Ata Demirer'li Olanlar Oldu gişede liderliğini korudu

Ata Demirer'in senaryosuna imza atıp iki karaktere birden can verdiği Olanlar Oldu, ikinci hafta sonunda da Box Office Türkiye liderliğini korudu.


Bir önceki hafta sonunda açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştiren Olanlar Oldu, ikinci hafta sonunda da liderliğini korumayı başardı. Hafta sonunda 262.502 biletli seyirci tarafından izlenen film, 10 günde 884.045 seyirci rakamına ulaşmış oldu.

 

Açılışını üçüncü sıradan gerçekleştiren Disney animasyonu Moana, harika gişe performansını ikinci hafta sonuna da taşımayı başardı ve hafta sonunun en iyi salon başına seyirci ortalamasını yakalayarak ikinci sıraya yükseldi. Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasında ise haftanın yeni filmlerinden Vezir Parmağı yer aldı. Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi, beş günde sadece 242.182 biletli seyirci tarafından izlendi.

Gösterimdeki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Çalgı Çengi İkimiz, listenin dördüncü sırasında yer alırken, toplamda iki buçuk milyon seyirci rakamına yaklaştı. Haftanın bir diğer yeni filmi Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (xXx: Return of Xander Cage), 152.396 biletli seyirci tarafından izlenerek listenin beşinci sırasından kendine yer buldu.

27 - 29 Ocak 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.