Box Office Türkiye: Assassin's Creed gişenin zirvesine yerleşti

5.014 Gösterim
26 Aralık 2016 17:15
Box Office Türkiye: Assassin's Creed gişenin zirvesine yerleşti

Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı video oyun uyarlaması Assassin's Creed, açılışını Box Office Türkiye'nin zirvesinde yapmayı başardı.


Yerli yapımların domine ettiği Box Office Türkiye hafta sonu listesinde, 13 hafta aradan sonra yabancı bir film zirveye yerleşmeyi başardı. Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons gibi isimlerin yer aldığı video oyun uyarlaması Assassin's Creed, ilk hafta sonunda 195.667 biletli seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin ilk sırasında yer aldı. Böylelikle Assassin's Creed, Fassbender'ın başrolünde yer aldığı filmler arasında Türkiye'de en iyi açılış yapan film olmuş oldu.

Üç hafta üst üste Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer alan Görümce, dördüncü hafta sonunda 156.242 seyirci tarafından izlenerek toplamda 1,5 milyon baremini geçmiş oldu. Haftanın yeni filmlerinden Dönerse Senindir, 142.352 biletli seyirciyle açılışını Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasından yapmış oldu. 2016 yılının en çok izlenen filmi Dağ 2, listenin dördüncü sırasında yer alırken, Star Wars evreninde bir yan hikâyeyi ele alan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi haftayı beşinci sırada kapadı.

23-25 Aralık 2016 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.