Box Office Türkiye: Animasyonların gişe saltanatı devam ediyor

3.114 Gösterim
8 Ağustos 2016 17:01
Box Office Türkiye: Animasyonların gişe saltanatı devam ediyor

Animasyonların vizyondaki fırtınası devam ediyor. Buz Devri 5: Büyük Çarpışma, hafta sonu gişe rakamlarında üst üste dördüncü kez birinci olurken, vizyondaki ilk hafta sonunu yaşayan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı listede ikinci sırada yer aldı.


Şüphesiz, sinemada 2016 yılı denildiğinde akla ilk gelenlerden biri de animasyonların üstün gişe başarısı olacak. Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Zootopia) filminin start verdiği animasyon rüzgarına Kayıp Balık Dori (Finding Dory) ve Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets) gibi filmler de kırdıkları rekorlarla destek oldu. Ülkemizde de gişe tablosu benzer bir şekilde seyrediyor. Amerika'da istediğini bulamayan fakat uluslararası arenadaki performansı ile adından söz ettiren Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (Ice Age: Collision Course), yeniden hafta sonu box office listesinin zirvesinde yer alırken, yukarıda bahsi geçtiği üzere özellikle Amerika'da sağlam bir gişe performansı sunan ve ülkemizde vizyondaki ilk hafta sonunu yaşayan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (The Secret Life of Pets) listenin ikinci sırasında yer aldı.

Bir önceki hafta listeye ikinci sıradan giriş yapan Bourne serisinin yeni filmi Jason Bourne, 51.843 biletli seyirci tarafından izlenerek 5-7 Ağustos hafta sonunun üçüncüsü oldu. Listede, vizyonun yeni filmlerinden biri olan Karanlık Sular (The Shallows) dördüncü olurken, yeniden çevrim Ghostbusters kendine beşinci sıradan yer bulabildi.

 

5-7 Ağustos "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.