Box Office Türkiye: 645 bin seyirci tarafından izlenen Müslüm, üçüncü hafta sonunda da liderliğini korudu!

6.831 Gösterim
12 Kasım 2018 18:54
Box Office Türkiye: 645 bin seyirci tarafından izlenen Müslüm, üçüncü hafta sonunda da liderliğini korudu!

Bir hafta önce kırılan tüm zamanların kasım ayı hafta sonu toplam seyirci rekorunun yenilendiği hafta sonunda, yaklaşık 645 bin seyirci tarafından izlenen Müslüm gişe liderliğini sürdürdü.


Müslüm filmi, gişe başarısının sağlam temellere dayandığını vizyondaki üçüncü hafta sonunda iyice ispatlamış oldu. Yaklaşık 645 bin seyirciyle ilk hafta sonundaki performansının hâlâ üzerinde seyreden film, üçüncü hafta sonunda 600 bin seyirci bareminin üzerine çıkmayı başaran dördüncü yapım oldu. Sadece on yedi günde 3 milyon 423 bin seyirci tarafından izlenen Müslüm için menzilin 6 milyon seyirci barajı olduğunu söyleyebiliriz. Filmin arkasındaki rüzgarı ve tür açısından takvimdeki rakipsizliğini hesaba katarsak; Müslüm'ün, geçen yıl aynı yapımcının elinden çıkan ve toplamda 5,5 milyonun üzerinde seyirci çeken Ayla'yı çok büyük bir ihtimalle geride bırakacağını belirtelim.

 

1,5 milyonun üzerinde sinemaseverin salonlardaki yerini aldığı hafta sonu, sadece bir hafta önce kırılan kasım ayı hafta sonu toplam seyirci rekorunu kırmadı, ayrıca 2018 yılında en çok bilet satılan üçüncü hafta sonu oldu. Bu tablonun oluşmasında Müslüm'ün yanı sıra ilk beşte yer alan diğer filmlerin üstün gişe performansları da etkili oldu.

Murat Şeker'in yönettiği ve perşembe gününden vizyona merhaba diyen Çakallarla Dans 5, dört günde toplam 462.591 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye'ye ikinci sıradan giriş yaptı. Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı ve Çakallarla Dans 4 ile bir milyon seyirci bareminin üzerine çıkan seri, dördüncü filmle paralel bir açılışa imza atan beşinci halkasıyla da bunu sıkıntı yaşamadan başaracak.

 

Beklenti üstü gişe performansını vizyondaki üçüncü hafta sonuna da taşımayı başaran Rafadan Tayfa Dehliz Macerası, 187.375 seyirciyle üçüncü sırada yer aldı. Film bu hafta içerisinde 1 milyon seyirci barajını aşarak bunu başarabilen sekizinci animasyon yapım olacak.

 

Vizyondaki beşinci hafta sonunu geride bırakan Yol Arkadaşım 2, 96.614 seyirciyle kendine dördüncü sırada yer bulurken toplamda 2.098.904 seyirciye ulaşarak ilk filmi geçmiş oldu.

 

Sürpriz açılışından sonra ikinci hafta sonunda da seyircisini 8% arttıran Bohemian Rhapsody ise 71.442 seyirciyle Box Office Türkiye'nin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

09 - 11 Kasım 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.