Box Office Türkiye: 4N1K gişe liderliğini korudu

4.717 Gösterim
22 Mayıs 2017 18:00
Box Office Türkiye: 4N1K gişe liderliğini korudu

Aynı adlı romandan sinemaya uyarlanan 4N1K, vizyondaki ikinci hafta sonunu da Box Office Türkiye'nin zirvesinde kapattı.


Bir önceki hafta sonunda gösterime giren ve gişenin zirvesine yerleşen 4N1K, vizyondaki ikinci hafta sonunu da Box Office Türkiye'nin birinci sırasında tamamlamayı başardı. Büşra Yılmaz'ın aynı isimli çok satan kitabından sinemaya uyarlanan film, ikinci hafta sonunda 100.369 seyirci tarafından izlendi.

Bir önceki hafta sonuna göre yerini koruyan sadece 4N1K olmadı. Geçen hafta sonu ilk beşte yer alan filmlerin sıralarında bir değişiklik olmadı. Guy Ritchie'nin yönettiği Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (King Arthur: Legend of the Sword), 69.471 seyirciyle ikinci sırada yer alırken, Kolonya Cumhuriyeti beşinci hafta sonunu bir milyon baremine bir adım daha yaklaşarak Box Office Türkiye'nin üçüncü sırasında kapattı. Alien: Covenant listenin dördüncü sırasındaki yerini korurken, Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious) ise beşinci sırada yer alan yapım oldu.

 

Haftanın beş yeni filmi; Osmanlı SubayıSaftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!, Kahramanlar Takımı, Her Şey Mümkün, Kanlı Oyun ise ilk onun ikinci yarısında yer alan yapımlar oldular.

19 - 21 Mayıs 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.