Box Office Türkiye: 1 milyon 257 bin toplam seyirciyle tüm zamanların Ekim ayı hafta sonu seyirci rekoru kırıldı

8.522 Gösterim
30 Ekim 2018 15:49
Box Office Türkiye: 1 milyon 257 bin toplam seyirciyle tüm zamanların Ekim ayı hafta sonu seyirci rekoru kırıldı

Müslüm biyografisinin 600 binin üzerinde seyirci tarafından izlendiği hafta sonunda Ekim ayı tüm zamanların hafta sonu seyirci rekoru kırıldı.


Arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses'in hayatını konu edinen biyografi filmi Müslüm, arkasına aldığı rüzgarla açılış hafta sonunda 600 binin üzerinde seyirci tarafından izlendi. Tüm zamanların Ekim ayı en iyi ikinci açılışına imza atan film, şu ana kadar 2018 yılının da en iyi dördüncü açılışını gerçekleştirmiş oldu. Gişe anlamında biyografi filmleri açısından önemli bir başarı elde eden film, en azından 09 Kasım hafta sonuna kadar yakaladığı bu momentumu kaybetmeyecek gibi duruyor.

Hafta sonunda, Ekim ayı tüm zamanların hafta sonu seyirci rekorunun gelmesinde büyük katkısı olan yapımlardan biri de yerli animasyon film Rafadan Tayfa Dehliz Macerası oldu. Beklentilerin oldukça üzerine çıkan film, vizyondaki ilk üç gününde 243.696 seyirci tarafından izlendi ve Box Office Türkiye'ye ikinci sıradan giriş yaptı.

Yaklaşık dokuz ay sonra ilk defa toplamda 1,25 milyon seyircinin üzerinde bir sayıya ulaşılan hafta sonunda, gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Yol Arkadaşım 2, 237.199 seyirciyle listenin üçüncü sırasında yer aldı. Gişe rekabetinin çetin olduğu hafta sonunda düşüş oranını yine oldukça düşük seviyelerde tutmayı başaran film, toplam seyirci sayısında 2,5 milyon seyirci menzilinde yer almaya devam ediyor.

 

İlk beşin kalan kısmında ise vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Venom 46.080 seyirciyle dördüncü sırada, Halloween 34.290 seyirciyle ise beşinci sırada yer aldı.

26 - 28 Ekim 2018 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.