Box Office Türkiye: 1,1 milyon seyirciyle rekor kırılan hafta sonunda Ayla gişenin zirvesinde!

10.613 Gösterim
30 Ekim 2017 18:15
Box Office Türkiye: 1,1 milyon seyirciyle rekor kırılan hafta sonunda Ayla gişenin zirvesinde!

Ekim ayı hafta sonu toplam seyirci rekorunun kırıldığı hafta sonunda Türkiye'nin Oscar adayı Ayla, Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşirken vizyon takviminin diğer iddialı filmleri Thor: Ragnarok ve Yol Arkadaşım Ayla'yı takip eden yapımlar oldular.


Üç iddialı filmin hafta sonunda gösterime girmesi Ekim ayı rekorunu da beraberinde getirdi. 27-29 Ekim tarihleri arasında 1,1 milyon seyircinin sinema salonlarını doldurmasıyla Ekim ayı hafta sonu seyirci rekoru da kırılmış oldu (Bir önceki rekor 989.746 seyirciyle geçen senenin aynı hafta sonuna aitti). Böylelikle Ekim ayları içerisinde bir hafta sonunda bir milyon seyirci barajı da ilk defa aşılmış oldu.

 

Rekora vesile olan hafta sonunun Box Office Türkiye lideri ise Türkiye'nin Oscar adayı Ayla filmi oldu. Vizyondaki ilk üç gününde 312.135 biletli seyirci tarafından izlenen film, yılın en iyi altıncı açılışına imza atarken; filmin bu performansı Ekim ayları içerisinde en iyi beşinci açılış olarak kayıtlara geçti.

Hafta sonunun diğer yeni filmleri Thor: Ragnarok ile Yol Arkadaşım, zirveyi yakından takip eden filmler oldular. Hasılat olarak hafta sonunun lideri olan ve seyirci miktarı açısından 280.571 seyirciyle ikinci sırada açılışını gerçekleştiren Thor: Ragnarok, bu performansıyla Marvel Sinematik Evreni'ne dahil yapımlar arasında en iyi üçüncü açılışı gerçekleştirmiş oldu. BKM yapımı Yol Arkadaşım ise 239.557 seyirciyle Box Office Türkiye'ye üçüncü sıradan giriş yaptı.

 

Vizyondaki ikinci hafta sonlarını geride bırakan Damat Takımı ve Bölük filmleri, hafta sonunu Box Office Türkiye'de sırasıyla dördüncü ve beşinci sıralarda kapattılar.

27 - 29 Ekim 2017 "Hafta Sonu Box Office Türkiye" detaylı sıralamasını görmek için tıklayınız.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.