Box Office ABD: West Side Story, açılışında $10,5 milyon hasılatla beklentilerin altında kaldı

2.029 Gösterim
13 Aralık 2021 12:04
Box Office ABD: West Side Story, açılışında $10,5 milyon hasılatla beklentilerin altında kaldı

Steven Spielberg'in yeniden ele aldığı müzikal klasiği Batı Yakası'nın Hikâyesi (West Side Story), eleştirel anlamda yılın en çok övgü toplayan Hollywood yapımlarından olsa da gişede açılış hafta sonunda $10,5 milyonla beklentilerin oldukça altında kaldı.


1957 yılında kapılarını açan  aynı isimli müzikalin, bu kez Steven Spielberg imzalı yeni sinema macerası Batı Yakası'nın Hikâyesi (West Side Story), vizyon serüvenine buruk bir başlangıç yaptı. Film, eleştirel anlamda yılın en çok övgü toplayan Hollywood yapımlarından biri olmasına rağmen ilk hafta sonunda yalnızca $10,5 milyon hasılata ulaşarak eleştirel başarısının karşılığını -en azından şu an için- gişede bulamamış oldu.

 

Gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Enkanto: Sihirli Dünya (Encanto), $9,43 milyonla zirveyi yakından takip ederken, Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife) ise $7,1 milyonla üçüncü basamakta kendine yer buldu. Ridley Scott imzalı Gucci Ailesi (House of Gucci) üçüncü hafta sonunda $4,06 milyonla dördüncü sırada yer alırken, Eternals ise $3,1 milyonla Box Office ABD hafta sonu listesinin beşinci sırasında bulunan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (10-12 Aralık 2021) 

 

1- Batı Yakası'nın Hikâyesi (West Side Story) - $10,5 milyon 

2- Enkanto: Sihirli Dünya (Encanto) - $9,43 milyon 

3- Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife) - $7,1 milyon 

4- Gucci Ailesi (House of Gucci) - $4,06 milyon

5- Eternals - $3,10 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.