Box Office ABD: Violent Night 13,3 milyon dolarla beklentileri aştı

1.464 Gösterim
5 Aralık 2022 11:46
Box Office ABD: Violent Night 13,3 milyon dolarla beklentileri aştı

Black Panther: Yaşasın Wakanda (Black Panther: Wakanda Forever) dördüncü hafta sonunda gişe liderliğini sürdürürken, Vahşi Gece (Violent Night) 13,3 milyon dolar hasılatla açılışında beklentilerin üzerine çıktı.


Avatar 2'nin vizyonuna iki hafta kala ABD'de salonlardaki durgunluk sürüyor. Geçen hafta gişe anlamında son 25 yılın en kötü Şükran Günü tatili periyodu geride kalırken, bu hafta sonu da toplam 52,9 milyon dolar hasılatla yılın en kötü altıncı hafta sonu olarak kayıtlara geçti.

 

Black Panther: Yaşasın Wakanda (Black Panther: Wakanda Forever), bu durgun periyotta 17,6 milyon dolar hasılatla Box Office ABD liderliğini sürdürdü. Film, globalde şimdiye kadar 733 milyon dolar hasılata erişti.

 

Haftanın öne çıkan yeni filmlerinden Vahşi Gece (Violent Night), açılışında beklentilerin üzerine çıkan bir performansla 13,3 milyon dolar hasılata ulaştı ve listeye ikinci sıradan giriş yaptı. Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Tuhaf Dünya (Strange World), 4,9 milyon dolarla üçüncü basamakta yer alırken, The Menu üçüncü hafta sonunu 3,55 milyon dolarla dördüncü sırada kapattı. Devotion ise 2,8 milyon dolar hasılatla hafta sonu listesinin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (02-04 Aralık 2022) 

 

1- Black Panther: Yaşasın Wakanda (Black Panther: Wakanda Forever) - 17,6 milyon dolar

2- Vahşi Gece (Violent Night) - 13,3 milyon dolar

3- Tuhaf Dünya (Strange World) - 4,9 milyon dolar

4- The Menu - 3,55 milyon dolar

5- Devotion - 2,8 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.