Box Office ABD: Venom, Ekim ayı en iyi açılış rekoruyla gişenin yeni lideri!

3.691 Gösterim
8 Ekim 2018 12:30
Box Office ABD: Venom, Ekim ayı en iyi açılış rekoruyla gişenin yeni lideri!

Tom Hardy'nin başrolünde yer aldığı Venom, yaklaşık $80 milyon hasılatla açılış hafta sonunda Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.


Negatif eleştiriler gişe adına her daim kötüye işaret olmayabiliyor. Vizyon öncesi $55 milyon dolaylarında açılış yapması beklenen Venom, hafta boyunca konuşulan kötü eleştiriler ve sosyal medya paylaşımlarının akabinde $80 milyonluk açılışıyla yalnızca Box Office ABD'nin lideri olmadı, ayrıca tüm zamanların en iyi Ekim ayı açılışını da gerçekleştirmiş oldu. Gravity'nin beş yıl önceki $55,8 milyonluk rekorunu kıran Venom, dünya genelinde de güçlü bir performansla vizyona merhaba dedi. Film global olarak üç günde $205 milyon hasılara erişmiş durumda.

05 - 07 Ekim hafta sonunun Box Office ABD'de toplam hasılat bakımından son on üç hafta sonunun en iyisi olmasını sağlayan faktörlerden biri de sağlam bir performans sergileyen "ikinci"nin olmasıydı. Prömiyerini gerçekleştirdiği Venedik Film Festivali'nden beri konuşulan, Bradley Cooper ve Lady Gaga'lı Bir Yıldız Doğuyor (A Star is Born), $41,25 milyonla açılışını ikinci sırada gerçekleştirdi. A Star is Born'un bu açılış performansı ise tüm zamanların en iyi Ekim ayı açılışları listesinde onuncu sırada yer aldı.

 

Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Küçük Ayak (Smallfoot), $14,9 milyonla listede üçüncü sırada yer alırken, bir önceki hafta sonunun gişe lideri Night School $12,28 milyonla dördüncü sırada kendine yer buldu. Gösterimdeki üçüncü hafta sonu geride kalan Eski Evdeki Büyülü Saat (The House With A Clock In Its Walls) ise $7,3 milyonla hafta sonunun beşincisi oldu.

Box Office ABD (05 - 07 Ekim 2018)

  1. Venom - $80 milyon (~7,3 milyon seyirci)
  2. Bir Yıldız Doğuyor - $41,25 milyon (~3,8 milyon seyirci)
  3. Küçük Ayak - $14,9 milyon (~1,5 milyon seyirci)
  4. Night School - $12,28 milyon (~1,35 milyon seyirci)
  5. Eski Evdeki Büyülü Saat - $7,3 milyon (~750 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.