Box Office ABD: Top Gun: Maverick, toplam hasılatta Titanic'i geride bıraktı!

4.025 Gösterim
8 Ağustos 2022 11:10
Box Office ABD: Top Gun: Maverick, toplam hasılatta Titanic'i geride bıraktı!

Brad Pitt'li aksiyon filmi Suikast Treni (Bullet Train), $30,12 milyon hasılatla açılış hafta sonunda Box Office ABD'nin yeni lideri olurken, Top Gun: Maverick ise ABD'de toplamda $662,5 milyona ulaşarak Titanic'i geride bıraktı ve ABD'de tüm zamanların en çok hasılata erişen filmleri listesinde yedinci sıraya yükseldi.


Gösterimdeki on birinci hafta sonunda ilk defa Top 5'in dışında kalsa da bu durum Top Gun: Maverick'in önemli bir mihenk taşını daha geride bırakmasına engel olmadı. Hafta sonunda yaklaşık $7 milyon hasılata erişen film, ABD'de toplam $662,5 milyona ulaştı ve $659,36 milyon hasılatı bulunan Titanic'i geçerek ABD'de tüm zamanların en çok hasılat toplayan filmleri listesinin yedinci sırasına yükseldi. Listede an itibarıyla Maverick'in önünde $678,8 milyonla Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) ve $700,4 milyonla Black Panther bulunuyor. Film, şu ana kadar dünya genelinde ise $1,352 milyar hasılata erişmeyi başardı.

 

Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı aksiyon filmi Suikast Treni (Bullet Train), ilk hafta sonunda $30,12 milyon hasılata ulaşarak Box Office ABD listesine birinci sıradan giriş yaptı. Bir önceki hafta sonunun lideri DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) ise $11,2 milyonla haftayı ikinci sırada kapattı.

 

Gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Hayır (Nope), $8,5 milyonla kendine üçüncü basamakta yer bulurken, global olarak $700 milyon hasılata baremine dayanan Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder), $7,6 milyonla dördüncü sırada yer aldı. Dünya genelinde $900 milyonu aşan Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru) ise $7,1 milyonla hafta sonu listesinin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (05-07 Ağustos 2022) 

 

1- Suikast Treni (Bullet Train) - $30,12 milyon

2- DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) - $11,2 milyon 

3- Hayır (Nope) - $8,5 milyon 

4- Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder) - $7,6 milyon 

5- Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi (Minions: The Rise of Gru) - $7,1 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.