Box Office ABD: Tim Burton'ın yeni filmi vizyona zirveden giriş yaptı

3.917 Gösterim
3 Ekim 2016 13:56
Box Office ABD: Tim Burton'ın yeni filmi vizyona zirveden giriş yaptı

Tim Burton'ın yeni filmi Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), Amerika'da ilk hafta sonunda elde ettiği $28.5 milyon ile Box Office ABD listesine zirveden giriş yaptı.


Ransom Riggs'in aynı adlı çok satan romanından Tim Burton tarafından sinemaya uyarlanan Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), Amerika'da vizyondaki ilk hafta sonunda $28.5 milyon elde ederek Box Office ABD listesine zirveden giriş yaptı. $110 milyonluk bütçesine kıyasla Amerika'da ortalama bir başlangıç yapan filmin, 59 ülkede ilk üç gününde elde ettiği $36.5 milyonluk performans ise dikkat çekti. Filmin Amerika'daki genel gişe performansının seyri ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak gibi duruyor. Şu anki tabloda Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları'nın Amerika'da toplam $80 milyona ulaşacabileceğini söyleyebiliriz.

Box Office ABD listesinin ikinci sırasında da haftanın yeni filmlerinden biri olan Deepwater Horizon yer aldı. $20.6 milyon elde eden filmi takip eden yapım ise geçen haftanın lideri Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) oldu.

Amerika Box Office (30 Eylül - 02 Ekim 2016)

  1. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) - $28.5 milyon
  2. Deepwater Horizon - $20.6 milyon
  3. Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) - $15.7 milyon
  4. Leylekler (Storks) - $13.8 milyon
  5. Sully - $8.4 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.