Box Office ABD: The Suicide Squad, $26,5 milyonla açılışını zirvede gerçekleştirdi

2.145 Gösterim
9 Ağustos 2021 11:44
Box Office ABD: The Suicide Squad, $26,5 milyonla açılışını zirvede gerçekleştirdi

The Suicide Squad, ABD'de ilk üç günde elde ettiği $26,5 milyonla beklentilerin altında bir açılış performansı sergilese de, Box Office ABD'nin yeni lideri oldu.


İntihar Timi'nin yeniden toplandığı The Suicide Squad, açılış hafta sonunda tahminlerin altında kaldı. ABD'de ilk üç günde $30-$40 milyon aralığında bir açılış gerçekleştirmesi öngörülen film, açılış hafta sonunda $26,5 milyona ulaşabildi. Fakat beklenti altı kalan açılış performansı, filmin Box Office ABD'de liderliği almasına engel olmadı.

 

Filmin açılış hasılatının tahminlerde geçen seviyeyi bulmamasında; delta varyantının iyice yayılması, Warner Bros.'un filmlerini sinemalarla eş zamanlı HBO Max'te göstermesi ve filmin R-Derecelendirmesi'ne sahip olması gibi bir nedenler gösterilirken, Black Widow örneğinde de görüldüğü üzere sinemalar ile dijital olarak hibrit gösterimi öncelik alan stüdyolar, salonlarda elde ettiği hasılatlarda hayal kırıklığına uğramaya devam edecek gibi duruyor.

 

Geçen hafta sonunun lideri Jungle Cruise, $15,7 milyonla ikinci sırada yer alırken, M. Night Shyamalan imzalı Zamanda Tutsak (Old), üçüncü hafta sonunu $4,14 milyonla üçüncü basamakta geride bıraktı. Black Widow, $4 milyon hasılatla dördüncü sırada kendine yer bulurken, Durgun Su (Stillwater) $2,88 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (06 - 08 Ağustos 2021) 

 

1- The Suicide Squad - $26,5 milyon 

2- Jungle Cruise - $15,7 milyon 

3- Zamanda Tutsak (Old) - $4,14 milyon 

4- Black Widow - $4 milyon 

5- Durgun Su (Stillwater) - $2,86 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.