Box Office ABD: The New Mutants, yaklaşık $7 milyon hasılat ile açılışını gerçekleştirdi

1.973 Gösterim
31 Ağustos 2020 14:52
Box Office ABD: The New Mutants, yaklaşık $7 milyon hasılat ile açılışını gerçekleştirdi

X-Men evreninin rötarlı filmi The New Mutants, ABD'de aylar sonra gösterime giren ilk büyük stüdyo filmi oldu ve ilk hafta sonunda $7 milyon hasılata erişti.


2,5 yılı aşkın bir süredir vizyona girmenin kapısından dönen The New Mutants, geçen hafta sonunda ABD ve Kanada'da gösterime girdi ve Çin'de başlayan Covid-19 salgınının pandemiye dönüştüğü mart ayından bu yana vizyon yüzü gören ilk büyük stüdyo filmi oldu. Los Angeles, San Francisco, Seattle, Washington DC, New Jersey ve New York gibi büyük eyaletlerde sinemalar henüz kapalı olsa da ABD ve Kanada genelinde toplam sinemaların %60-70 kadarı açıldı. 2412 salonda gösterime giren The New Mutants, $7 milyon hasılatla ilk hafta sonunu geride bıraktı. Kuzey Amerika dışında $2,9 milyon hasılat daha elde eden film, dünya genelinde üç günde $9,9 milyona ulaşmış oldu.

 

Russell Crowe'un başrolünde yer aldığı Unhinged ise üçüncü hafta sonunda $2,6 milyon elde ederek ABD'de toplamda $8,84 milyona erişti. PVOD olarak dijital gösterime giren Bill and Ted Face the Music, eş zamanlı olarak vizyonda $1,06 milyon hasılata ulaştı. Haftanın yenilerinden The Personal History of David Copperfield ise, 1360 salonda elde ettiği $520 bin hasılatla açılışını gerçekleştirdi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.