Box Office ABD: The Marvels, 47 milyon dolarla MCU'nun en düşük açılışına imza attı

2.299 Gösterim
13 Kasım 2023 11:26
Box Office ABD: The Marvels, 47 milyon dolarla MCU'nun en düşük açılışına imza attı

The Marvels, ABD'de beklentilerin altında kaldı ve ilk hafta sonunda 47 milyon dolar elde ederek Marvel Sinematik Evreni'nin en düşük açılışına imza attı.


Marvel Sinematik Evreni'nin 33. filmi The Marvels, tahminlerin altında kalan bir açılış performansına imza attı ve ABD'de ilk üç gününde yalnızca 47 milyon dolar hasılata erişebildi. Bu performans, The MarvelsMarvel Sinematik Evreni'nin en düşük açılışına sahip filmi yaptı. MCU'nun en düşük açılışı daha önce 55,4 milyon dolarla MCU'nun ikinci filmi The Incredible Hulk'a aitti. The Marvels, globalde ise ilk üç günde 110 milyon dolara ulaştı.

 

Son iki hafta sonunun gişe lideri Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece (Five Nights at Freddy's), üçüncü hafta sonunda 9 milyon dolarla ikinci sırada yer alırken, Taylor Swift: The Eras Tour 5,9 milyon dolar hasılatla haftayı üçüncü sırada kapattı. Priscilla, 4,8 milyon dolarla dördüncü sırada kendine yer bulurken, Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon) 4,65 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (10 - 12 Kasım 2023) 

 

1- The Marvels - 47 milyon dolar 

2- Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece (Five Nights at Freddy's) - 9 milyon dolar

3- Taylor Swift: The Eras Tour - 5,9 milyon dolar 

4- Priscilla - 4,8 milyon dolar 

5- Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon) - 4,65 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.