Box Office ABD: The Bad Guys, $16 milyonla zirvedeki yerini korudu

2.069 Gösterim
2 Mayıs 2022 16:54
Box Office ABD: The Bad Guys, $16 milyonla zirvedeki yerini korudu

Kim Demiş Kötüyüz Diye? (The Bad Guys), ABD'de ikinci hafta sonunda elde ettiği $16,1 milyon hasılatla gişedeki yerini korudu.


DreamWorks'ün animasyon filmi Kim Demiş Kötüyüz Diye? (The Bad Guys), ikinci hafta sonunda $16,1 milyon hasılat daha yaparak Box Office ABD'de zirvedeki yerini korurken ABD'de toplamda $44,4 milyon hasılata ulaşırken, dünya genelinde ise $119,4 milyon hasılata erişti.

 

Vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Kirpi Sonic 2 (Sonic the Hedgehog 2), $11,4 milyon hasılatla ikinci sıradaki yerini korudu. Film, ABD'da toplamda $160,9 milyon hasılata ulaşarak ilk filmin elde ettiği $148 milyon hasılatı geçmeyi başardı. 

 

Bir önceki hafta sonuna göre yine yerini koruyan bir başka film de Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) oldu. Hafta sonunda $8,3 milyon hasılata ulaşan film, şimdiye kadar toplamda ABD'da $79,5 milyon, globalde ise  $329,5 milyona ulaştı.

 

Vizyondaki ikinci hafta sonunda $6,3 milyon hasılata ulaşan Kuzeyli (The Northman), listenin dördüncü sırasında kendine yer bulurken, Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once) $5,5 milyonla beşinci sırada yer alan yapım oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.