Box Office ABD: Testere serisinin yeni filmi Spiral, $8,7 milyonla gişenin zirvesinde yer aldı

2.544 Gösterim
17 Mayıs 2021 15:35
Box Office ABD: Testere serisinin yeni filmi Spiral, $8,7 milyonla gişenin zirvesinde yer aldı

Chris Rock'ın başrolünde yer aldığı, Testere serisinin yeni filmi Spiral, ABD'de açılış hafta sonunda $8,725 milyon hasılatla gişenin zirvesine yerleşti.


Testere serisine yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan, oyuncu kadrosunda Chris Rock ve Samuel L. Jackson'ın yer aldığı Spiral, ABD'de ilk hafta sonunda $8,725 milyon hasılata ulaştı ve Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.

 

Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı ve bir önceki haftanın gişe lideri Wrath of Man, ikinci hafta sonunda $3,74 milyon ile ikinci basamakta kendine yer bulurken, geçen hafta Çin'de gösterime giren film dünya genelinde şu ana kadar $56 milyon hasılata ulaşmış durumda.

 

Haftanın merakla beklenen yeni filmlerinden biri olan ve Warner Bros.'un ABD'de sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınladığı Those Who Wish Me Dead, $2,8 milyon hasılat elde ederek üçüncü sırada yer aldı ve  beklentilerin altında kalan bir performansla açılışını gerçekleştirdi. Warner Bros.'un hibrit gösterim stratejisiyle gösterime soktuğu sok iki film olan Mortal Kombat ve Godzilla vs. Kong, pandemi şartlarına kıyasla ABD'de görece başarılı performanslar sergilemişlerdi.

 

Son olarak, 21 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak olan fakat bir hafta öncesinde ABD'de 430 lokasyonda gösterime giren Zack Snyder imzalı Army of the Dead'in ise, hafta sonunda salonlarda $800 bini aşan bir miktarda hasılata ulaştığı tahmin ediliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.