Box Office ABD: Suicide Squad zirveyi bırakmadı

3.239 Gösterim
15 Ağustos 2016 12:27
Box Office ABD: Suicide Squad zirveyi bırakmadı

Vizyondaki ikinci hafta sonunda Suicide Squad, elde ettiği $43.7 milyon ile ABD hafta sonu gişe rakamları listesinin yeniden zirvesine otururken, Amerika'da "R" derecelendirmesiyle vizyona giren animasyon Sausage Party, ilk hafta sonunda $33.6 milyon elde etmeyi başardı.


Özellikle Amerika'da eleştirmenlerden geçer not alamayan Suicide Squad, açılış hafta sonunda gişede sağlam bir performans göstermeyi başarmış, Amerika'da ilk üç gününde $133.6 milyon elde etmeyi başarmıştı. Akıbeti Batman v Superman: Adaletin Şafağı ile benzeşen Suicide Squad'ın, Batman v Superman'in yaşadığı büyük ikinci hafta düşüşünü yaşayıp yaşamayacağı bu haftanın merak konusuydu. Nihayetinde Suicide Squad büyük bir düşüş yaşadı fakat bu düşüş, ne Batman v Superman'in yaşadığı kadar, ne de kendisini Box Office ABD listesinin zirvesinden indirecek kadar büyüktü.

Tahmini rakamlara göre ikinci hafta sonunda $43.77 milyon ile yeniden zirvede yer alan Suicide Squad'ı zorlayan film ise vizyonun yenilerinden Sausage Party oldu. $19 milyonluk mütevazı bütçesi ve "R" derecelendirmesiyle Amerika'da gösterime giren Sausage Party, elde ettiği $33.6 milyon ile gişeye sağlam bir giriş yapmış oldu.

 

Vizyona giren diğer bir yeni film olan yeniden uyarlama Pete ve Ejderhası (Pete's Dragon) ise, elde ettiği $21.5 milyonla listeye üçüncü sıradan giriş yaparken, vizyondaki üçüncü hafta sonlarını yaşayan Jason Bourne ile Bad Moms, listede sırasıyla dört ve beşinci sıradan kendilerine yer buldular.

Amerika Box Office (12 - 14 Ağustos 2016)

  1. Suicide Squad - $43.7 milyon
  2. Sausage Party - $33.6 milyon
  3. Pete's Dragon - $21.5
  4. Jason Bourne - $13.6 milyon
  5. Bad Moms - $11.4 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.