Box Office ABD: Spiral, $4,5 milyon hasılatla gişe liderliğini sürdürdü

2.351 Gösterim
24 Mayıs 2021 13:55
Box Office ABD: Spiral, $4,5 milyon hasılatla gişe liderliğini sürdürdü

Spiral, ikinci hafta sonunda $4,5 milyon hasılat elde ederek Box Office ABD liderliğini sürdürdü. Spiral'in hafta sonu elde ettiği hasılatla birlikte Testere serisinin dünya genelinde elde ettiği toplam hasılat $1 milyarı geçmiş oldu.


Chris Rock'ın başrolünde yer aldığı ve Testere evreninde geçen Spiral, ABD'de ikinci hafta sonunda elde ettiği $4,5 milyon hasılatla gişe liderliğini devam ettirdi. Düşük bütçelerine kıyasla gişede önemli başarılar elde eden Testere serisinin yeni halkasının hafta sonunda ulaştığı hasılat miktarıyla birlikte, 2004 yılında seyirciyle buluşmaya başlayan serinin dünya genelinde ulaştığı toplam hasılat $1 milyarı geride bıraktı.

 

Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı ve gösterimdeki üçüncü hafta sonunda $2,93 milyon elde eden Wrath of Man, Box Office ABD'nin ikinci basamağındaki yerini korudu. Şimdiye kadar dünya genelinde $71 milyona ulaşan filmi üçüncü sıradan takip eden yapım ise Those Who Wish Me Dead oldu. Film, ikinci hafta sonunda $1,84 milyon hasılata ulaştı.

 

ABD'nin yaz vizyonuna damga vurması beklenen Hızlı ve Öfkeli 9 ve Black Widow öncesi, Sessiz Bir Yer 2 (The Quiet Place Part II) ve Cruella gibi iki önemli film bu hafta ABD'de gösterime giriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.