Box Office ABD: Spider-Man: No Way Home, yeniden gişenin zirvesinde!

1.983 Gösterim
5 Eylül 2022 11:54
Box Office ABD: Spider-Man: No Way Home, yeniden gişenin zirvesinde!

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home), 11 dakikalık ek sahnenin yer aldığı versiyonuyla ABD'de $6 milyon elde etti ve bir kez daha gişenin zirvesine yerleşti.


Lokomotif bir gişe filminin yokluğuyla Box Office ABD'deki durağan dönem devam ediyor. Bu dönemi bir fırsat olarak gören Sony, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home)'un 11 dakikalık ek sahnenin yer aldığı bir versiyonunu gösterime soktu ve film ABD'de $6 milyona ulaşarak sessiz hafta sonunun gişe lideri oldu.

 

Yılın en önemli gişe başarısı olarak göze çarpan Top Gun: Maverick, on beşinci hafta sonunda $5,5 milyona erişerek listenin ikinci sırasında yer aldı. ABD'de toplamda $700 baremine dayanan film, hafta içerisinde $700,42 milyonluk Black Panther'ı geride bırakarak ABD'de tüm zamanların en çok hasılata ulaşan beşinci filmi olacak.

 

Filmlerin yakın hasılat sonuçlarına ulaştığı hafta sonunda, DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) $5,45 milyonla üçüncü basamakta kendine yer bulurken, Suikast Treni (Bullet Train) $5,4 milyonla dördüncü sırada haftayı kapattı. Bir önceki hafta sonunun lideri Davet (The Invitation) ise, $4,7 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (02-04 Eylül 2022) 

 

1- Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home) - $6 milyon

2- Top Gun: Maverick - $5,5 milyon

3- DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) 
 - $5,45 milyon 

4- Suikast Treni (Bullet Train) - $5,4 milyon 

5- Davet (The Invitation) - $4,7 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.