Box Office ABD: Smile, ikinci hafta sonunda gişe liderliğini korudu

1.663 Gösterim
10 Ekim 2022 11:10
Box Office ABD: Smile, ikinci hafta sonunda gişe liderliğini korudu

Box Office ABD'nin lideri Gülümse (Smile), ikinci hafta sonunda 17,6 milyon dolar hasılat elde ederek gişe liderliğini sürdürdü.


Bir önceki hafta sonunun Box Office ABD lideri olan korku filmi Gülümse (Smile), yalnızca %22 ikinci hafta sonu düşüş oranıyla 17,6 milyon dolar hasılat elde etti ve gişe liderliğini devam ettirdi. Seyirci ve eleştirmenlerden gelen olumlu reaksiyonu ticari başarıya çeviren film, ABD'de on günde toplam 49,9 milyon hasılat elde etti.

 

Haftanın öne çıkan iki yeni filmi Tim, Tim, Timsah (Lyle, Lyle, Crocodile) ve Amsterdam, gişeye beklentilerin altında bir giriş yaptı. Tim, Tim, Timsah (Lyle, Lyle, Crocodile) 11,5 milyon dolar hasılatla listeye ikinci sıradan giriş yaparken, ünlü isimlerden oluşan geniş kadrosuyla dikkat çeken Amsterdam ise açılış hafta sonunda yalnızca 6,5 milyon dolar elde etti ve üçüncü sırada kendine yer buldu.

 

Vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Kadın Kral (The Woman King), 5,3 milyon dolar hasılatla dördüncü sırada yer alırken, Dert Etme Sevgilim (Don't Worry Darling) ise 3,5 milyon dolarla Box Office ABD'nin beşinci sırasındaki yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (07-09 Ekim 2022) 

 

1- Gülümse (Smile) - 17,6 milyon dolar 

2- Tim, Tim, Timsah (Lyle, Lyle, Crocodile) - 11,5 milyon dolar

3- Amsterdam - 6,5 milyon dolar

4- Kadın Kral (The Woman King) - 5,3 milyon dolar

5- Dert Etme Sevgilim (Don't Worry Darling) - 3,5 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.