Box Office ABD: Shang-Chi, gişe liderliğini bırakmıyor

3.342 Gösterim
27 Eylül 2021 10:24
Box Office ABD: Shang-Chi, gişe liderliğini bırakmıyor

ABD'de vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Marvel filmi Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), yaklaşık $13,4 milyon hasılatla gişenin zirvesindeki yerini bir kez daha korumayı başardı. Film ayrıca Black Widow'u geride bırakarak 2021 yılının şu ana kadar ABD'de en çok hasılat toplayan filmi oldu.


6 Tony Ödüllü Broadway müzikalinden uyarlanan Sevgili Evan Hansen (Dear Evan Hansen)'in vizyona girmesi de Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings)'ni durduramadı. Sevgili Evan Hansen, $7,5 milyon ile beklentilerin altında kalan bir performansla açılışını Box Office ABD'nin ikinci sırasında gerçekleştirirken, Shang-Chi ve On Halka Efsanesi ise yaklaşık $13,4 milyonla dördüncü hafta sonunda da zirvedeki yerini korudu. ABD'de toplamda $196,46 milyona erişen film, böylelikle $183,56 milyona ulaşan Black Widow'u geride bıraktı ve 2021 yılında şimdiye kadar ABD'de en çok hasılat ulaşan yapım unvanının yeni sahibi oldu. Çin'de vizyona giremeyen film, dünya genelinde ise $363,36 milyona ulaştı. Film, önümüzdeki günlerde global hasılatta da Black Widow'u geride bırakacak.

 

İlk iki dışında, yedinci hafta sonunda da performans veren Gerçek Kahraman (Free Guy), $4,13 milyonla üçüncü basamakta yer aldı. Şeker Adamın Laneti (Candyman)'nin $2,5 milyonla dördüncü sırada kendine yer bulduğu listede, beşinci sırada yer alan yapım ise $2,12 milyon hasılatla Cry Macho oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (24 - 26 Eylül 2021) 

 

1- Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) - $13,4 milyon 

2- Sevgili Evan Hansen (Dear Evan Hansen) - $7,5 milyon 

3- Gerçek Kahraman (Free Guy) - $4,13 milyon 

4- Şeker Adamın Laneti (Candyman) - $2,5 milyon 

5- Cry Macho - $2,12 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.