Box Office ABD: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, $71,4 milyonla gişenin zirvesinde!

4.239 Gösterim
6 Eylül 2021 10:41
Box Office ABD: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, $71,4 milyonla gişenin zirvesinde!

Marvel'ın yeni filmi Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), ABD'de sadece sinemalarda izleyiciyle buluştuğu ilk hafta sonunda $71,4 milyon elde ederek gişenin birinci sırasına yerleşti.


Disney'in, pandemide uyguladığı temel stratejilerden filmlerini sinemalarla eş zamanlı olarak belli bir ekstra ücret karşılığı Disney+'ta izleyicilere sunma metodunu kullanmadığı Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), vizyona hızlı bir giriş yaptı. ABD ve Kanada'da toplam $71,4 milyon hasılat elde eden filmin, ABD'de her Eylül ayının ilk pazartesi günü kutlanan İşçi Bayramı tatili de eklendiğinde dört günlük toplam $83,5 milyon ulaşabileceği belirtiliyor. Film, böylelikle tarihsel açıdan ABD gişesi için sönük bir tatil hafta sonu olarak kodlanan İşçi Bayramı hafta sonu gişe rekorunu da açık ara bir şekilde kırmış oldu. Rekor, daha önce $30,4 milyonla 2007 yapımı Halloween filmine aitti. Shang-Chi ve On Halka Efsanesi, dünya genelinde ise üç günde $127,6 milyona erişti.

 

Bir önceki hafta sonunun gişe lideri Şeker Adamın Laneti (Candyman), vizyondaki ikinci hafta sonunu $10,55 milyon hasılatla ikinci sırada kapatırken, Gerçek Kahraman (Free Guy) $8,7 milyonla ilk üçe tutunmaya devam etti. Paw Patrol Filmi (Paw Patrol: The Movie), gösterimdeki üçüncü hafta sonunu dördüncü sırada noktalarken, Jungle Cruise $3,95 milyonla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (03 - 05 Eylül 2021) 

 

1- Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) - $71,4 milyon

2- Şeker Adamın Laneti (Candyman) - $10,55 milyon 

3- Gerçek Kahraman (Free Guy) - $8,7 milyon

4- Paw Patrol Filmi (Paw Patrol: The Movie) - $4 milyon

5- Jungle Cruise - $3,95 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.