Box Office ABD: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, gişe liderliğini sürdürdü

1.969 Gösterim
13 Eylül 2021 11:12
Box Office ABD: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, gişe liderliğini sürdürdü

ABD'de gösterimdeki ikinci hafta sonunda başarılı gişe performansını sürdüren Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), $35,8 milyonla Box Office ABD'nin zirvesindeki yerini korudu.


Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), vizyona girdiği hafta sonu elde ettiği gişe başarısıyla, Disney'in hâlihazırda uyguladığı pandemi dönemi stratejisini değiştirmesinde katalizör oldu. İkinci hafta sonunda $35,8 milyon elde ederek gişe liderliğini sürdüren Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Çin'de gösterime girmeden global olarak on günde $257 milyona ulaşarak sadece sinemalarda gösterime girmenin hâlâ geçer akçe olabildiğini gösterirdi. Yıl içerisinde sinemaların birçok ülkede yeniden açılmasıyla Cruella, Jungle Cruise, Black Widow gibi filmlerini sinemalarla aynı anda ekstra ücret karşılığında Disney+'ta yayınlayan Disney, bu stratejinin uygulanmadığı Free Guy'dan sonra Shang-Chi'nin de gişede başarıyı yakalamasıyla 2021'in geri kalanında yer alan Eternals, West Side Story gibi filmlerini sadece sinemalarda göstereceğini açıkladı.

 

Sinema salonlarının yüzünü güldüren yapımlardan biri olan Gerçek Kahraman (Free Guy), beşinci hafta sonunda $5,8 milyonla ikinci sırada yer alırken, haftanın yeni filmlerinden James Wan imzalı Habis (Malignant), $5,6 milyonla açılış hafta sonunda bir miktar beklenti altı kaldı ve listeye üçüncü sıradan girdi. Şeker Adamın Laneti (Candyman), üçüncü hafta sonunda $4,8 milyonla dördüncü sırada kendine yer bulurken, Jungle Cruise $2,46 milyonla Box Office ABD hafta sonu listesinin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (10 - 12 Eylül 2021) 

 

1- Shang-Chi ve On Halka Efsanesi (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) - $35,8 milyon 

2- Gerçek Kahraman (Free Guy) - $5,8 milyon 

3- Habis (Malignant) - $5,6 milyon 

4- Şeker Adamın Laneti (Candyman) - $4,8 milyon

5- Jungle Cruise - $2,46 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.