Box Office ABD: Sessiz Bir Yer 2, üçüncü hafta sonunda yeniden gişenin zirvesinde!

2.201 Gösterim
14 Haziran 2021 12:14
Box Office ABD: Sessiz Bir Yer 2, üçüncü hafta sonunda yeniden gişenin zirvesinde!

Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II), üçüncü hafta sonunda $11,7 milyon hasılat elde ederek yeniden gişenin zirvesine yerleşirken, In the Heights tahminlerin altında kalan bir performansla $11,4 milyona ulaşarak açılışını gerçekleştirdi.


Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II), geçen hafta sonu kaptırdığı Box Office ABD liderliğini gösterimdeki üçüncü hafta sonunda geri almayı başardı. $11,7 milyon hasılatla yeniden zirveye yerleşen film, ABD'de toplamda $109 milyona ulaştı ve pandemi döneminde ABD'de $100 milyon barajını aşmayı başaran ilk film oldu. Bu performansını diğer ülkelerde de sürdüren yapım, dünya genelinde şu ana kadar yaklaşık $200 milyon hasılata erişti.

Warner Bros.'un ABD'de sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınladığı In the Heights ise, hafta içerisinde yapılan $20 milyonluk açılış tahminlerinin hayli uzağında kalarak vizyondaki ilk üç gününde $11,4 milyon hasılata ulaşabildi. Gerek izleyiciden gerekse eleştirmenlerden övgü toplayan müzikalin vizyon macerasının nasıl gelişeceği önümüzdeki hafta sonundan itibaren daha net belli olacak.

 

Hafta sonunun bir diğer yeni filmi Peter Rabbit: Kaçak Tavşan (Peter Rabbit 2), $10,4 milyonla açılışını üçüncü sırada gerçekleştirirken, Korku Seansı 3: Katil Şeytan (The Conjuring: The Devil Made Me Do It) $10 milyonla gösterimdeki ikinci hafta sonunu dördüncü basamakta kapattı. Disney'in sinemalarla eş zamanlı olarak kendi platformunda $30 ekstra ücretle izleyicilere sunduğu Cruella ise üçüncü hafta sonunda $6,74 milyonla beşinci sırada kendine yer buldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.