Box Office ABD: Sakin geçen hafta sonunda Bullet Train liderliğini sürdürdü

1.567 Gösterim
15 Ağustos 2022 10:26
Box Office ABD: Sakin geçen hafta sonunda Bullet Train liderliğini sürdürdü

Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı Suikast Treni (Bullet Train), ikinci hafta sonunda $13,4 milyon hasılatla gişe liderliğini sürdürdü.


ABD gösterim takviminde gişeye damga vurma potansiyeli taşıyan yeni film kalmaması sonrası vizyonda sessiz bir döneme giriş yapıldı. Hafta sonunda ABD'de toplam $65,2 milyon hasılata ulaşılırken, bu miktar şubat ayından bu yana en düşük hafta sonu toplam hasılatı oldu.

 

Sakin geçen hafta sonunda, Brad Pitt'in başrolünde yer aldığı Suikast Treni (Bullet Train), $13,4 milyon hasılata ulaşarak ikinci hafta sonunda Box Office ABD liderliğini korudu. Şimdiye kadar ABD'de $54,5 milyona erişen film, global olarak ise $114,5 milyona ulaşmış durumda.

 

Bir önceki hafta sonunda olduğu gibi Bullet Train'i ikinci sırada takip eden DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets), $7,17 milyona ulaşırken, geçen hafta ilk defa Top 5'in dışına düşen Top Gun: Maverick ise $7,15 milyon hasılatla listeye üçüncü sıradan dönüş yaptı. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder), gösterimdeki altıncı hafta sonunda $5,31 milyonla yerini korurken, Hayır (Nope) ise $5,3 milyonla listenin beşinci basamağında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (12-14 Ağustos 2022) 

 

1- Suikast Treni (Bullet Train) - $13,4 milyon 

2- DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets) - $7,17 milyon 

3- Top Gun: Maverick - $7,15 milyon 

4- Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü (Thor: Love and Thunder) - $5,31 milyon 

5- Hayır (Nope) - $5,3 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.