Box Office ABD: Ryan Reynolds'lı Hayali Arkadaşlar, 35 milyon dolarla gişede zirvenin yeni sahibi oldu

1.193 Gösterim
20 Mayıs 2024 12:06
Box Office ABD: Ryan Reynolds'lı Hayali Arkadaşlar, 35 milyon dolarla gişede zirvenin yeni sahibi oldu

Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Hayali Arkadaşlar (IF), ABD'de ilk hafta sonunda 35 milyon dolar hasılata erişti ve açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştirdi.


John Krasinski'nin yönettiği Hayali Arkadaşlar (IF), ABD'de ilk hafta sonunda beklentilerin bir miktar altında kalsa da 35 milyon dolar hasılata ulaşarak Box Office ABD'nin yeni lideri oldu. 110 milyon dolarlık bir prodüksiyon maliyetine sahip olan filmi, gişede kendini amorti edebilmesi için kritik birkaç hafta bekliyor.

 

ABD'de bir önceki hafta sonunun gişe lideri Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes), %55,5 ikinci hafta sonu düşüş oranıyla 26 milyon dolar hasılata erişti ve haftayı ikinci sırada kapattı. Prodüksiyonu 160 milyon dolara mâl olan film, globalde ise şimdiye kadar 237,54 milyon dolar hasılata ulaştı.

 

Haftanın bir diğer yeni filmi Ziyaretçiler: Bölüm 1 (The Strangers: Chapter 1), tahminlerin üzerine çıkarak 12 milyon dolarla açılışını üçüncü basamakta gerçekleştirirken, Dublör (The Fall Guy) gösterimdeki üçüncü hafta sonunu 8,45 milyon dolar hasılatla dördüncü sırada geçirdi. Zendaya, Mike Faist ve Josh O'Connor'lı Rekabet (Challengers) ise 2,95 milyon dolar hasılatla listenin beşinci sırasında kendine yer bulan film oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (17-19 Mayıs 2024) 

 

1- Hayali Arkadaşlar - 35 milyon dolar

2- Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes) - 26 milyon dolar

3- Ziyaretçiler: Bölüm 1 - 12 milyon dolar

4- Dublör (The Fall Guy) - 8,45 milyon dolar

5- Rekabet (Challengers) - 2,95 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.