Box Office ABD: Ralph Breaks the Internet, $25,75 milyonla gişe liderliğini sürdürdü

2.943 Gösterim
3 Aralık 2018 14:20
Box Office ABD: Ralph Breaks the Internet, $25,75 milyonla gişe liderliğini sürdürdü

Yılın merak edilen animasyonlarından Ralph ve İnternet (Ralph Breaks the Internet), vizyondaki ikinci hafta sonunda elde ettiği $25,75 milyonla zirvedeki yerini korudu.


Ralph Breaks the Internet, beklendiği üzere gişe liderliğini sürdürdü. Hafta sonunu $25,75 milyonla geride bırakan film, ABD'de on iki günde $119,3 milyon hasılata erişti. Film global olarak henüz geniş bir dağıtıma girmediği için dünya geneli toplam hasılatı ise şu an için $207 milyon civarında.

 

Vizyondaki bir diğer animasyon The Grinch, gösterimdeki dördüncü hafta sonunda $17,7 milyonla ikinci sıraya yükselirken, Creed II $16,8 milyonla üçüncü sırada yer alan yapım oldu. ABD'de selefinin gişe performansının uzağında kalan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, üçüncü hafta sonunda $11,2 milyonla Box Office ABD'nin dördüncü sırasında kendine yer bulurken, Bohemian Rhapsody $8,1 milyonla beşinci sırada yer alan yapım oldu.

 

İlk beşte yer almamasına rağmen bu haftanın da asıl dikkat çeken filmi Sarayın Gözdesi (The Favourite) oldu. Geçen hafta yılın en iyi salon başına hasılat performansıyla açılışını gerçekleştiren ve dün de Britanya Bağımsız Film Ödülleri'ni domine eden The Favourite, ikinci hafta sonunda sadece 34 salonda $1,1 milyon hasılat elde etmeyi başardı. Filmin son bir hafta içerisinde elde ettiği başarıların, Oscar adına ne anlam ifade edebileceğinin altını şu şekilde çizebiliriz: The Favourite'in dağıtımcısı Fox Searchlight'ın dört yıl önceki filmlerinden Birdman, tıpkı The Favourite gibi açılışında sınırlı salonda $100 binin üzerinde salon başına hasılat miktarına erişmiş ve yine tıpkı The Favourite gibi ikinci hafta sonunda sınırlı salonda $1 milyon hasılatın üzerine çıkmayı başarmıştı. Birdman'in bu macerası, hepimizin hatırlayacağı gibi En İyi Film dahil olmak toplam dört Oscar ödülüyle sonuçlanmıştı.

Box Office ABD (30 Kasım - 02 Aralık 2018)

  1. Ralph ve İnternet - $25,75 milyon (~2,4 milyon seyirci)
  2. Grinç - $17,7 milyon (~1,7 milyon seyirci)
  3. Creed II: Efsane Yükseliyor - $16,8 milyon (~1,5 milyon seyirci)
  4. Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları - $11,2 milyon (~1,05 milyon seyirci)
  5. Bohemian Rhapsody - $8,1 milyon (~800 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.