Box Office ABD: Paw Patrol: Süper Film, Testere X'in önünde gişenin yeni lideri oldu

1.937 Gösterim
2 Ekim 2023 12:04
Box Office ABD: Paw Patrol: Süper Film, Testere X'in önünde gişenin yeni lideri oldu

Animasyon film Paw Patrol: Süper Film (Paw Patrol: The Mighty Movie), Testere X (Saw X) ve Yaratıcı (The Creator) gibi iddialı filmlerin önünde Box Office ABD'ye birinci sıradan giriş yaptı.


Paramount'un animasyon serisi Paw Patrol'un yeni filmi Paw Patrol: Süper Film (Paw Patrol: The Mighty Movie), açılış hafta sonunda 23 milyon dolar hasılat elde ederek gişedeki önemli rakiplerinin önünde Box Office ABD'nin yeni lideri oldu.

 

Haftanın merakla beklenen filmlerinden Testere X (Saw X), 18 milyon dolar hasılatla listeye ikinci sıradan giriş yaptı. Filmin sadece 13 milyon dolar gibi oldukça mütevazı bir prodüksiyon bütçesine sahip olduğunu düşünürsek, Testere X önümüzdeki günlerde maliyeti çıkaracak gişe performansını hızlıca sergileyecek gibi duruyor.

 

Haftanın bir diğer öne çıkan yeni filmiyse Gareth Edwards imzalı Yaratıcı (The Creator) idi. 80 milyon dolar prodüksiyon bütçesine sahip olan bilim-kurgu, ABD'de açılışını vasat sayılabilecek bir miktar olan 14 milyon dolarla üçüncü sırada gerçekleştirdi.

 

Gösterimdeki dördüncü hafta sonunu geride bırakan Dehşetin Yüzü 2 (The Nun 2), 4,7 milyon dolarla dördüncü basamakta yer alırken, vizyonun yenilerinden The Blind ise 4.14 milyon dolarla açılışını beşinci sırada gerçekleştirdi.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (29 Eylül - 01 Ekim 2023) 

 

1- Paw Patrol: Süper Film (Paw Patrol: The Mighty Movie) - 23 milyon dolar

2- Testere X (Saw X) - 18 milyon dolar 

3- Yaratıcı (The Creator) - 14 milyon dolar 

4- Dehşetin Yüzü 2 (The Nun 2) - 4,7 milyon dolar

5- The Blind - 4,14 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.