Box Office ABD: Mission: Impossible - Fallout, $35 milyonla arkasına aldığı rüzgarı koruyarak gişe liderliğini sürdürdü

2.934 Gösterim
6 Ağustos 2018 14:10
Box Office ABD: Mission: Impossible - Fallout, $35 milyonla arkasına aldığı rüzgarı koruyarak gişe liderliğini sürdürdü

Mission: Impossible - Fallout, başarılı açılış performansını vizyondaki ikinci hafta sonuna da taşıyarak elde ettiği $35 milyon hasılatla Box Office ABD liderliğini sürdürdü.


Mission: Impossible serisinin altıncı filmi Fallout, 22 yılı geride bırakan serinin en iyi açılışına imza atarak yakaladığı momentumu ikinci hafta sonuna da taşımayı başardı. Fallout'a benzer çizgideki diğer blockbuster yapımlarda genelde 47%-57% arası bir ikinci hafta sonu düşüş oranına şahit olduğumuzu düşünürsek Fallout'un 42,8%'lik ikinci hafta sonu düşüş oranı filmin ABD'de serinin en iyi toplam hasılatına ulaşabileceğinin sinyali olarak görülebilir. On günde ABD'de $124,5 milyon, dünya genelinde ise $329 milyona erişen film, dünya genelinde de Ghost Protocol'e ait olan $694,7 milyonluk seri rekoruna göz dikmiş durumda.

Hafta sonunun yeni filmlerinden Christopher Robin, beklentilerin bir miktar altında kalsa da $25 milyonla listeye ikinci sıradan giriş yaptı. Bir diğer yeni filmi Beni Satan Casus (The Spy Who Dumped Me), $12,35 milyonla üçüncü sırada kendine yer bulurken, vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz (Mamma Mia! Here We Go Again) $9 milyonla dördüncü sırada yer aldı. Box Office ABD'nin beşinci sırasında yer alan yapım ise $8,83 milyonla Adalet 2 (The Equalizer 2) oldu.

 

Vizyondaki yirmi beşinci hafta sonunu geçiren Black Panther, bir başka önemli kilometretaşını daha geride bıraktı. Elde ettiği $35 bin hasılatla ABD'de $700 milyon toplam hasılatı geçen film, tüm zamanlarda bu başarıya ulaşabilen üçüncü film oldu (Diğer iki film tahmin edilebileceği üzere Star Wars: The Force Awakens ve Avatar).

Box Office ABD (03 - 05 Ağustos 2018)

  1. Mission: Impossible - Yansımalar - $35 milyon (~3,2 milyon seyirci)
  2. Christopher Robin - $25 milyon (~2,3 milyon seyirci)
  3. Beni Satan Casus - $12,35 milyon (1,2 milyon seyirci)
  4. Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz - $9 milyon (~910 bin seyirci)
  5. Adalet 2 - $8,83 milyon (~875 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.