Box Office ABD: Mean Girls'ün yeniden çevrimi gişenin zirvesine yerleşti

1.290 Gösterim
15 Ocak 2024 12:30
Box Office ABD: Mean Girls'ün yeniden çevrimi gişenin zirvesine yerleşti

2004 yapımı kült komedi Mean Girls'ün müzikal yeniden çevrimi, ABD'de Martin Luther King Günü tatiliyle birleşen hafta sonunda 32 milyon dolar hasılat elde ederek gişenin zirvesine yerleşti.


2004 yılında gösterime giren ve bir kült hâline gelen Mean Girls, geçen yıllarda bir müzikal olarak Broadway'de sahnelenmişti. Orijinal filmin senaristi Tina Fey'in, bu kez kendi senaryosundan uyarlanan Broadway müzikalinden sinemaya uyarladığı aynı isimli yeniden çevrim, ABD'de Martin Luther King Günü tatiliyle birleşen dört günlük hafta sonunda 32 milyon dolar elde ederek açılışını zirvede gerçekleştirdi. Prodüksiyon maliyeti yalnızca 36 milyon dolar Mean Girls, böylelikle ilerleyen haftalarda hatırı sayılır bir kâra ulaşmayı şimdiden garantiledi.

 

Haftanın öne çıkan bir diğer yeni filmi olan Jason Statham'lı Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper), beklentilerin üzerine çıkarak ilk dört gününde 19,1 milyon dolara erişti ve listeye ikinci basamaktan giriş yaptı.

 

Dünya genelinde 500 milyon dolar baremini aşmayı başaran Wonka, dört günde elde ettiği 10,9 milyon dolar hasılatla üçüncü sırada kendine yer bulurken, animasyon film Ördeklerin Göçü (Migration) 8,3 milyon dolarla gösterimdeki dördüncü hafta sonunu dördüncü sırada kapattı. Romantik komedi Anyone But You ise 8,2 milyon dolarla listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (12-15 Ocak 2024) 

 

1- Mean Girls - 32 milyon dolar 

2- Arıcı: Ölüm Kovanı (The Beekeeper) - 19,1 milyon dolar 

3- Wonka - 10,9 milyon dolar 

4- Ördeklerin Göçü (Migration) - 8,3 milyon dolar 

5- Anyone But You - 8,2 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.