Box Office ABD: Korku Seansı 3, açılışını $24 milyonla zirvede gerçekleştirdi

5.561 Gösterim
7 Haziran 2021 11:38
Box Office ABD: Korku Seansı 3, açılışını $24 milyonla zirvede gerçekleştirdi

Korku Seansı 3: Katil Şeytan (The Conjuring: The Devil Made Me Do It), ilk hafta sonunda $24 milyon hasılata ulaştı ve Box Office ABD'nin yeni lideri oldu.


Gerilim ve korku türlerine ait iki filmin zirve yarışından Korku Seansı 3 lider çıktı. Hafta içi yapılan tahminlerde geçen hafta $48,4 milyonla görkemli bir açılış gerçekleştiren Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place Part II)'nin ikinci hafta sonunda da liderliğini koruması bekleniyordu. Fakat Warner Bros.'un bu yıl uyguladığı strateji gereği, sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te gösterilen Korku Seansı 3: Katil Şeytan (The Conjuring: The Devil Made Me Do It), bu dezavantajına rağmen vizyondaki ilk üç gününde $24 milyona erişti ve Box Office ABD'nin yeni lideri oldu. Film, dünya genelinde ise şu ana kadar $57 milyona hasılata ulaştı.

 

Sessiz Bir Yer 2, ikinci hafta sonunda $19,5 milyon elde ederek ikinci sırada yer aldı. ABD ve Kanada'da gösterimde olduğu 10 günde toplam $88,6 milyon hasılata ulaşan film, bu hafta içerisinde pandemi döneminin bu iki ülkedeki en fazla hasılat toplayan filmi konumundaki Godzilla vs Kong'u (şu an için $99,1 milyon) geride bırakacak. Devam filmi için hazırlıklara başlanan filmin dünya genelinde şu ana kadar elde ettiği toplam hasılat ise $138 milyon.

 

Disney'in ABD'de sinemalarla eş zamanlı olarak $30 ekstra ücret karşılığı kendi platformu Disney+'ta da izleyicilerin beğenisine sunduğu Cruella, $11,24 milyonla üçüncü basamakta yer aldı. İkinci hafta sonunu geride bırakan film, 10 günde toplam $43,68 milyon hasılata ulaştı. Film, dünya genelinde ise şimdiye kadar $87,1 milyona erişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.