Box Office ABD: Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, ilk hafta sonunda gişenin zirvesine yerleşti

9.165 Gösterim
29 Mayıs 2017 14:00
Box Office ABD: Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, ilk hafta sonunda gişenin zirvesine yerleşti

Vizyondaki ilk hafta sonunda, ABD'de $62,2 milyon hasılat elde eden Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), gişenin zirvesine yerleşmeyi başardı.


Johnny Depp ve Javier Bardem'li Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, ilk hafta sonunda $62,2 milyon, Anma Günü'nün de dâhil edildiği dört günlük tatil periyodunda ise tahmini $76,6 milyon hasılat elde ederek Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti. Tüm dünyada gösterime giren film, üç günde dünya genelinde $270,6 milyonluk bir açılışa imza attı.

Galaksinin Koruyucuları 2 (Guardians of the Galaxy Vol.2), vizyondaki dördüncü hafta sonunda yaklaşık $20 milyonla ikinci sıradaki yerini korurken, haftanın bir diğer yeni filmi Sahil Güvenlik (Baywatch) ise hafta sonu açılışını $18,1 milyonluk bir hasılatla gerçekleştirdi. Ridley Scott'ın yönettiği Alien: Covenant, ikinci hafta sonunda 71% gibi bir oranda düşüş yaşayarak $10,5 milyonla dördüncü sırada yer aldı. Vizyondaki ikinci hafta sonunu yaşayan Everything, Everything ise listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

 

On birinci hafta sonu itibarıyla ABD'de $500 milyon hasılatı geride bırakan Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast), tarihte bunu başaran sekizinci yapım oldu. Şu ana kadar yılın en çok hasılat elde eden ikinci filmi Hızlı ve Öfkeli 8 (The Fate of the Furious) ise, Kuzey Amerika dışında $1 milyar barajını aşabilen altıncı film oldu. Serinin bir önceki filmi de aynı başarıya ulaşmıştı.

Box Office ABD (19 - 21 Mayıs 2017)

  1. Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı - $62,2 milyon (~6 milyon seyirci)
  2. Galaksinin Koruyucuları 2 - $20 milyon (~2,2 milyon seyirci)
  3. Sahil Güvenlik - $18,1 milyon (~1,9 milyon seyirci)
  4. Alien: Covenant - $10,5 milyon (~1,1 milyon seyirci)
  5. Everything, Everything - $6,2 milyon (~700 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.