Box Office ABD: Justice League, açılışını $96 milyonla gerçekleştirdi

6.786 Gösterim
20 Kasım 2017 11:30
Box Office ABD: Justice League, açılışını $96 milyonla gerçekleştirdi

Dc evreninin yeni filmi Justice League: Adalet Birliği, açılışını $96 milyon hasılatla gerçekleştirerek Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.


Çekim aşaması ve prodüksiyon sonrası dönemi sancılı geçen, DC Genişletilmiş Sinematik Evreni'nin yeni halkası Justice League, ilk hafta sonu için belirtilen $110 milyon hasılat tahminlerinin bir nebze gerisinde kalarak açılışını $96 milyonla gerçekleştirdi. Bu açılış performansı, DC Genişletilmiş Sinematik Evreni'ne dâhil yapımlar arasında ABD'deki en düşük açılış olarak kayıtlara geçti.

 

Film ABD'de arzuladığına ulaşamasa da Kuzey Amerika dışında hayli etkileyici bir açılışa imza attı. ABD dışında $185,5 milyon hasılat elde eden film, böylelikle tüm zamanların en iyi yirminci ABD dışı açılış performansını gerçekleştirmiş oldu. Filmin üç günde global olarak eriştiği toplam hasılat ise $281,5 milyon oldu.

Box Office ABD'de, hafta sonunun sürprizini gerçekleştiren film ise oyuncu kadrosunda Jacob Tremblay, Owen Wilson ve Julia Roberts'ın yer aldığı Mucize (Wonder) oldu. Vizyon öncesi tahminlerin hayli ötesine geçmeyi başaran film, gösterimdeki ilk üç gününde $27 milyon hasılat elde ederek gişenin ikinci sırasına yerleşti.

 

Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Thor: Ragnarok, $21,75 milyonla listenin üçüncü sırasında yer alırken, Daddy's Home 2 $14,8 milyon hasılatla vizyondaki ikinci hafta sonunu dördüncü sırada kapattı. Box Office ABD'nin beşinci sırasında yer alan yapım ise Agatha Christie uyarlaması Doğu Ekspresinde Cinayet (Murder on the Orient Express) oldu.

Box Office ABD (17 - 19 Kasım 2017)

  1. Justice League: Adalet Birliği - $96 milyon (~9,2 milyon seyirci)
  2. Mucize - $27 milyon (~2,75 milyon seyirci)
  3. Thor: Ragnarok - $21,75 milyon (~2,2 milyon seyirci)
  4. Daddy's Home 2 - $14,8 milyon (~1,55 milyon seyirci)
  5. Doğu Ekspresinde Cinayet - $13,8 milyon (~1,4 milyon seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.