Box Office ABD: Joker, Ekim ayı açılış rekorunu kırdı!

5.354 Gösterim
7 Ekim 2019 06:45
Box Office ABD: Joker, Ekim ayı açılış rekorunu kırdı!

Joaquin Phoenix'in başrolünde yer aldığı Joker, ilk üç günde elde ettiği hasılatla Ekim ayı açılış rekorunu kırmayı başardı.


Yılın en merak edilen yapımlarından Joker, daha vizyona girmeden yakın dönemin üzerine en çok tartışılan ve konuşulan filmlerinden biri olmuştu. Film arkasına aldığı bu rüzgarı ABD'de açılış hafta sonunda kullanmayı başardı. Gösterimdeki ilk üç gününde tahmini $93,5 milyon elde eden film, geçen yıl aynı dönemde vizyona giren Venom'un elinde bulunan Ekim ayı açılış rekorunun yeni sahibi oldu. Joker bu performansıyla ayrıca R derecelendirmesine sahip yapımlar arasında da en iyi dördüncü açılışa imza attı. Film ilk hafta sonunda global olarak ise $234 milyon hasılat toplamayı başardı.

 

Joker'in domine ettiği hafta sonu listesinin ikinci sırasında ise bir önceki hafta sonunun gişe lideri Yeti Efsanesi (Abominable) yer aldı. İkinci hafta sonunda $12 milyon elde eden film, şu ana kadar dünya genelinde $76,33 milyona erişti. Gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Downton Abbey, $8 milyonla listenin üçüncü sırasında kendine yer bulurken, Hustlers iyi performansını sürdürdü ve $6,3 milyonla listenin ilk beş sırasında kalmayı sürdürdü. O Bölüm 2 (It: Chapter Two) ise $5,36 milyonla Box Office ABD'nin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD (04 - 06 Ekim 2019)

  1. Joker - $93,5 milyon (~8,5 milyon seyirci)
  2. Yeti Efsanesi - $12 milyon (~1,15 milyon seyirci)
  3. Downton Abbey - $8 milyon (~825 bin seyirci)
  4. Hustlers - $6,3 milyon (~650 bin seyirci)
  5. O Bölüm 2 - $5,36 milyon (~575 bin seyirci)
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.