Box Office ABD: Joker 2, %81 ile tüm zamanların en büyük düşüşlerinden birini yaşadı!

1.272 Gösterim
14 Ekim 2024 13:03
Box Office ABD: Joker 2, %81 ile tüm zamanların en büyük düşüşlerinden birini yaşadı!

Joker: İkili Delilik (Joker: Folie à Deux), ABD'de 7,054 milyon dolar hasılat elde etti ve %81 ikinci hafta sonu düşüş oranıyla bu anlamda en fazla düşüş yaşayan süper kahraman filmi oldu. Box Office ABD lideri ise 18,3 milyon dolarla açılışını yapan Terrifier 3 oldu.


Joker: İkili Delilik (Joker: Folie à Deux) filminin gişedeki çöküşü sürüyor. Bir hayli negatif eleştirilerle karşılanan film, ABD'de ikinci hafta sonunda yalnızca 7,054 milyon dolar hasılata ulaşabildi ve listenin üçüncü sırasına geriledi. İkinci hafta sonunda, ilk hafta sonuna göre %81 kayıp yaşayan Joker 2, tüm zamanlarda ikinci hafta sonunda en fazla düşüş yaşayan süper kahraman filmi oldu. Sadece 200 milyon dolarlık prodüksiyon maliyetine sahip olan ve şimdiye kadar globalde 165,3 milyon dolar hasılat elde edebilen filmin, Warner Bros.'a en az 150 milyon dolar zarar ettireceği konuşuluyor.

 

Son derece düşük bütçelerine rağmen ilk iki filmiyle kült mertebesine ulaşan Terrifier serisinin yeni halkası Terrifier 3, açık ara seri rekoru olan bir açılış performansıyla gişedeki ilk üç gününde 18,3 milyon dolar hasılata erişti ve Box Office ABD'nin yeni lideri oldu. İkinci filmin bütçesinin yaklaşık on katı olan 2 milyon dolara çekilen film, şimdiden yapımcısına büyük bir kâr getirmiş oldu.

 

Vizyondaki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Vahşi Robot (The Wild Robot), 13,45 milyon dolarla ikinci sıradaki yerini korurken, altıncı hafta sonundaki Beterböcek Beterböcek (Beetlejuice Beetlejuice) 7,05 milyon dolar hasılatla Joker 2'yi yakın takip etti ve dördüncü basamakta yer aldı. Pharrell Williams'ın hayatını LEGO animasyonuyla anlatan Piece by Piece belgeseli ise, 3,8 milyon dolarla açılışını beşinci basamakta gerçekleştirdi.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (11 - 13 Ekim 2024) 

 

1- Terrifier 3 - 18,3 milyon dolar 

2- Vahşi Robot (The Wild Robot) - 13,45 milyon dolar 

3- Joker: İkili Delilik (Joker: Folie à Deux) - 7,054 milyon dolar

4- Beterböcek Beterböcek (Beetlejuice Beetlejuice) - 7,05 milyon dolar

5- Piece by Piece - 3,8 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.