Box Office ABD: Hızlı ve Öfkeli 9, $24 milyon hasılatla gişe liderliğini sürdürdü

5.883 Gösterim
5 Temmuz 2021 09:14
Box Office ABD: Hızlı ve Öfkeli 9, $24 milyon hasılatla gişe liderliğini sürdürdü

Hızlı ve Öfkeli 9, ABD'de ikinci hafta sonunda $24 milyon hasılata ulaşarak gişe liderliğini devam ettirdi. Film, bugün itibarıyla dünya genelinde $500 milyon baremini aşmayı başardı.


ABD'de 4 Temmuz Bağımsızlık Günü'nün yer aldığı hafta sonunda, Hızlı ve Öfkeli (F9: The Fast Saga) $24 milyon hasılatla Box Office ABD liderliğini sürdürdü. Bugün elde edeceği hasılatlarla birlikte dünya genelinde $500 milyon hasılatı geride bırakacak olan Hızlı ve Öfkeli 9, Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi (Star Wars: The Rise of Skywalker) filminden bu yana global olarak bu baremi geçmeyi başaran ilk Hollywood filmi oldu.

 

Box Office ABD'nin ikinci ve üçüncü sıralarında ise yeni filmler dikkat çekiyor. 2017 yapımı Patron Bebek (The Boss Baby) animasyon filminin devamı niteliğindeki Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business), $17,3 milyon hasılatla ikinci sırada açılışını gerçekleştirirken, Arınma Gecesi (Purge) serisinin beşinci filmi olan Arınma Gecesi: Sonsuza Dek (The Forever Purge), ilk hafta sonunda $12,75 milyonla üçüncü basamakta kendine yer buldu.

 

Gösterimdeki altıncı hafta sonunu geride bırakan ve pandemi döneminin sinemalara nefes aldıran yapımlarından biri olan Sessiz Bir Yer 2 (The Quiet Place Part II), $4,2 milyonla listenin dördüncü sırasında yer alırken; Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson ve Salma Hayek'li devam filmi The Hitman's Wife's Bodyguard ise üçüncü hafta sonunda elde ettiği $3 milyonla beşinci sırada yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (2-4 Temmuz 2021) 

 

1- Hızlı ve Öfkeli 9 (F9: The Fast Saga) - $24 milyon 

2- Patron Bebek 2: Aile Şirketi (The Boss Baby: Family Business) - $17,3 milyon 

3- Arınma Gecesi: Sonsuza Dek (The Forever Purge) - $12,75 milyon 

4- Sessiz Bir Yer 2 (The Quiet Place Part II) - $4,2 milyon 

5- The Hitman's Wife's Bodyguard - $3 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.