Box Office ABD: Ghostbusters: Afterlife, $44 milyon hasılatla gişenin yeni lideri!

2.207 Gösterim
22 Kasım 2021 11:58
Box Office ABD: Ghostbusters: Afterlife, $44 milyon hasılatla gişenin yeni lideri!

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife), ABD'de açılış hafta sonunda beklentilerin üstüne çıkarak $44 milyon hasılata ulaştı ve Box Office ABD listesine zirveden giriş yaptı.


2016 yapımı Ghostbusters'ın gişeden başarısız çıkıp eleştirel anlamda da negatif yorumlar almasının akabinde serinin geleceği için bir tür "kökene geri dönüş" adına kollar sıvanmıştı. Orijinal filmlerin yıldız isimlerinin cameo olarak yer aldığı Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife)'nın, ABD'de $30-35 milyon bandında bir açılışa imza atması beklenirken, film bu beklentilerin üzerine çıktı ve $44 milyon hasılatla Box Office ABD'ye zirveden giriş yaptı.

 

ABD'de gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan Eternals, $10,83 milyonla ikinci sırada yer aldı. Film, dünya genelinde şimdiye kadar $336,12 milyon hasılata erişti.

 

Vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Clifford Büyük Kırmızı Köpek (Clifford the Big Red Dog), $8,1 milyonla üçüncü basamakta kendine yer bulurken, haftanın yeni filmlerinden Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard), $5,7 milyonla açılış hafta sonunda dördüncü sıradan listeye giriş yaptı. Dünya genelinde $367 milyona ulaşan Dune: Çöl Gezegeni (Dune) ise $3,07 milyonla beşinci sırada yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (19 - 21 Kasım 2021) 

 

1- Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife) - $44 milyon

2- Eternals - $10,83 milyon 

3- Clifford Büyük Kırmızı Köpek (Clifford the Big Red Dog) - $8,1 milyon 

4- Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar (King Richard) - $5,7 milyon 

5- Dune: Çöl Gezegeni (Dune) - $3,07 milyon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.