Box Office ABD: Get Out $30,5 milyonla gişenin zirvesine yerleşti

5.100 Gösterim
27 Şubat 2017 12:30
Box Office ABD: Get Out $30,5 milyonla gişenin zirvesine yerleşti

Prömiyerini Sundance Film Festivali'nde gerçekleştiren Get Out, bir sürprize imza atarak vizyondaki ilk hafta sonunda $30,5 milyon hasılat elde etti ve Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti.


Komedyen Jordan Peele'in ilk yönetmenlik deneyimi olan, geçen haftalara damga vuran Parçalanmış (Split)'ında yapımcısı olan Blumhouse'un yeni filmi Get Out, Box Office ABD'nin zirvesine yerleşti. Özellikle $4,5 milyonluk mütevazı bütçesi göz önüne alındığında büyük bir başarıya imza attığını söyleyebileceğimiz korku/gizem filmi, ilk hafta sonunda yaklaşık $30,5 milyon hasılat elde etti. Get Out, Sundance'taki prömiyerinden sonra hem eleştirmenlerden hem de seyirciden olumlu bir reaksiyon almıştı.

Bir önceki hafta sonunun gişe lideri olan Lego Batman Filmi listenin ikinci sırasında yer alırken, John Wick 2 ise $9 milyonla üçüncü sıradan kendine yer buldu. Matt Damon'lı Çin Seddi (The Great Wall) ikinci hafta sonunda listenin dördüncü sırasında yer alırken, Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades Darker) ise hafta sonunun beşincisi oldu.

Box Office ABD (24 - 26 Şubat 2017)

  1. Get Out - $30,5 milyon
  2. Lego Batman Filmi - $19 milyon
  3. John Wick 2 - $9 milyon
  4. Çin Seddi - $8,7 milyon
  5. Karanlığın Elli Tonu - $7,7 milyon
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.